D'Santai Tasik Permaisuri


D'Santai... Tasik Permaisuri

Dah alang alang ada dekat Tasik Permaisuri, mummy ajak daddy makan kat D'Santai..depan ajer dengan HUKM...boleh bawa  Oni sekali

Budak budak handsome dah makan..tapi saja bawa...sebab yg berusia belum makan lagi since baru balik kerja terus ke HUKM.. mana sempat nak makan dulu

Kembar

Sementara dok tunggu order...bukan tu dok senyap...masing masing sibuk nak turun..nak tengok fish katanya

Tapi jangan harap..sebenarnya nak main kejar kejar 

 Bukan senang nak ambil gambar 3 beradik ni

Tengok tu..Nampak muka Haziq..Muka Harith plak hilang.. Hafiey plak nampak sikit




Daddy paksa Harith ambil gambar..

Sampai tersenggit muka Harith

Baru perasan kan...

Muka Harith sebiji muka mummy masa kecik2 dulu..memang saling tak tumpah ka

Itu pun mummy perasan bila ada yg tegur mummy..


Santai..

Memang santai kat sini...

Tengok tu Hafiey..
saja x bagi orang ambil gambar dia kan

Tutup muka

Air sirap bandung (RM2)...mine

Menjadi rebutan 3 hero tu...tapi tak boleh..sebab korang batuk

Mummy ajer yg boleh minum sorang2

 Oni teringin nak makan Beef Stick (RM16.90)

Katanya daging lembut..tapi kuat x berapa nak kick


Daddy makan Nasi Goreng D'Santai RM6

Sedap kot..sebab licin dalam pingan..cuma pedas sikit

Keow taw Chinese Style.. RM5.80

Ini sepatutnya mummy punya...tapi telah berjaya dihabiskan oleh 3 hero

Mummy rasa kuah ajerlah....tapi masin la plak

Overall ok aja...x lah best sangat

Yg best ...kami duduk sebelah meja Arash Mohd....handsome & sasa badanyer...datang dengan wife dia.. Wife dia pun ok..tak sombong..siap main2 lagi dengan twin..tapi mummy segan plak nak ambil gambar :D




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

10 comments:

syawalsimpsons said...

menarik la makanan dier...

aLyNnZ said...

salam kenalan..
awak ada 3 hero?
fhm sgt ler kalo karenah hero ni..
alynn br sorang hero dah tak terlayan..haha..budak2 mmg camtu kan yg penting dorang hepi..

Lynn Hamzah said...

salam jumaat..
tiga2 hero yer...
saya tiga2 heroin...
salam perkenalan...

Zura@Iwan said...

sedap ha menu dia..

behave la 3 badik nie..

Qhaifa Nur said...

sedaplah nasi goreng tuh...ada peha ayam...
selagi makanan tak sampai riuh jap...

Myra Jay said...

Koaw teow tu nampak menarik dan sedap :)

Nafira usof said...

abes mummy nye makan ape??
makan kuah jer?
kesiannn~
len kali oder siap2 2 pinggan~

Kakzakie said...

Kakak lagi syok tengok keletah anak-anak zie daripada makanan yg sedap tu. Cute betul bebudak ni nak mainkan mummy/daddy mereka. Tengah ligat ni Zie susah nak ajak posing:)

Elyn Sani said...

Sekali tgk dah mcm kembar 3!

Lily@MamaZaraZareef said...

nmpak mcm cantek n best jek restoren nih..^_^