Pokok Krismas


Meriahkan sambutan krismas.. mana mana g pun mesti ada pokok krismas ni

Ni masa kat Cheras Central tu

Haziq request ambil gambar kat sini..so kita layankan ajer anak anak yer

Team merah menyerang

Mummy bersama 3 hero idaman hati

Macam macam gaya anak anak bila suruh buat giyomi..

Haziq g puat peace plak.. Harith sampai tak nampak mata.. Hafiey mcam confius dengan mummy ajer tu

Harith yang kelakar...

Cute tau budak Harith ni..

Daddy candid plak gambar kami...

Hafiey try nak buat

Haziq mcm nyanyi lagu Negaraku ajer..tegak semacam ajer

Harith malu2 plak

Tetap tak jadi...

Peace Harith paling menarik..ala ala manja gitu...getik kan?

1st pic 

Haziq minta gambar dia ..

Cam comel ajer..cam cute ajer

Tapi malu malu konon

Seronok gak bawa anak anak kat tempat yg tak ramai orang lagi..tak la sesak dengan orang yg ramai..bebas budak2 nak lari

Next time kalau datang lagi..sure berasak2 dengan orang kan..banyak kedai yg dah buka



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

9 comments:

Nad MamaZN said...

Havoc havoc dgn 3 anak bujang ye
=)

Nafira usof said...

tahun 2013 tak bergambar dengan pokok kismas pon. rugi plak rasa.. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

nmpk nyer si ibu yg terlebih eksaited ;-)

aTieYusof Family said...

Anak bujang yg hensem...
kat mana2 msh ada pokok krismas kan..mmg meriah..:)

Kakzakie said...

Moment indah masa anak-anak usia kecik macam inilah Zie. Kena simpan semua sebagai kenangan:)

lizz said...

amboi kemain posing lagi ngan pokok krismas yer...sweet sangat tau moment anak beranak ni...

lizz said...

amboi kemain posing lagi ngan pokok krismas yer...sweet sangat tau moment anak beranak ni...

lizz said...

amboi kemain posing lagi ngan pokok krismas yer...sweet sangat tau moment anak beranak ni...

Zura@Iwan said...

ziela ngn anak2 happy je tgk..
dorang pon sporting posing ha..