35


Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Ziela....
Allah selamatkan Daku


Kejap ajer dah 35 tahun .. huhu

Rasa macam baru ajer 27tahun...

Semoga dengan pertambahan usia ini..aku menjadi lebih matang, menjadi isteri yg solehah, ibu yang penyayang, anak yg dibanggakan ibu dan bapa..kakak yg menjadi contoh kepada adik2 dan juga kawan yang menyenangkan kawan kawan

Semoga dikurniakan rezeki yang murah....kesihatan yang baik...keluarga yg bahagia...dan sentiasa di bawah lindunganNya

Hadiah yang paling istimewa tentulah Anak anak yang dikasihi HaziqHarithHafiey serta suami tercinta....

Semoga kasih sayang kami sehingga ke Jannah...

Sedihnya...dah tua rupanya aku ni..huhuhuhu

macam tak boleh nak terima ajer hakikat ni..




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


11 comments:

adex-aieda said...

selamat hari lahir kak ziela... semuga panjang umur..murah rezeki... diberikan kesihatan yg baik....

jom tambah adik,... hihihihi

- said...

selamat hari lahir kak :)

smga panjang umur..dimurahkan rezeki dan gembira bersama keluarga tersayang


terima kasih juga kerana wish birthday untuk saya... hehe

kita sama birthday rupanya... :)

msredcheesecake said...

amin... HB Ziela... semuga sentiasa dlm lindungan Allah

AnneRaini said...

selamat hari lahir... bestnye dpt mkn kek eskrem.

::NureeN:: said...

hepi besday dear...
usia makin mematangkan kita kan :)

Kakzakie said...

Happy birthday dari kakak juga Zie. Moga terus dilimpahi kebahagiaan.

Nur_cahayamataku said...

selamat hari jadi kak...

Zura@Iwan said...

selamat ulangtahun kelahiran ziela

tk nmpk cm 35pon..hehe
zura pon tahun ni dh masuk 34thn..hehe

Myra Jay said...

Happy besday kak, semoga dilimpahi rezeki dan berjaya dalam bisnes dan sentiasa dirahmati, aminnn :)

Shibam Jelita said...

Happy birthday, moga segala urusan dipermudahkan, aamiin. Mana ada tua, baru 35 kan, akak lagi tua, dah 40, hahah

Deqna said...

Happy belated birthday :)