Hasil Kerjasekolah Abang Haziq


Sejak bersekolah kat sekolah baru...Haziq lebih bersemangat sekarang..siap bagi tau mummy...sekolah baru lagi best dari sekolah lama dulu

Kenapa?

Sebab kat sekolah baru..meja dia bersih & cantik...

Adoi..baru 5 tahun dah tau nak cantik2 and kemas2kan..memilih

Suruh mummy ambil gambar homework dia..nak suruh letak dalam fb gak...adoilah anak

lawaklah
Cikgu kata... Haziq boleh buat withour guide..

Dulu masa sekolah lama..Haziq dah kerap buat homework macam ni..dah tau macam mana nak buat dah


Sama gak..blh buat without guide dr teacher

Memanglah..suruh tulis sendiri tanpa garis2 tu pun Haziq dah boleh..dia boleh tiru tulisan dari paper or papan hitam dengan sendirinya

Apa yg penting...mummy nak yg terbaik untuk anak anak... Tapi tak lah sampai diluar kemampuan mummy... bila Haziq dah masuk sekolah ni.. banyak benda yg mummy kena cut..yerlah..yuran monthly dia pun boleh tahan...dengan expenses lain lagi kan...

tapi semua parents nak yg terbaik untuk anak anak..so tak salah untuk berkorban demi anak2




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

8 comments:

Masya said...

yg penting dia nak menuliskan.. kita kene bg sokongan..

Lynn Hamzah said...

bagusnya dia...moga berjaya dunia akhirat yer..

Zura@Iwan said...

bijak Haziq now..
bleh buat sdiri tnpa cikgu guide ye..good..

mama lieyna said...

Seronok bila tgk anak bersungguh2 belajar, cuti weekend pun, dia tekun nak belajar menulis.. suka tengoknya :-)

Chaiyok2x haziq :-)

ayut said...

Moga haziq trus berjaya ye...xpela..untuk anak2x kan.saham dunia akhirat insya Allah...

Rizziela said...

Thank's semua... semoga anak2 kita menjadi anak yg soleh/solehah serta bijak pandai

Kesuma Angsana said...

wah baguslah gd boy !

Shamfariz Iskandar said...

pah ni belajar mengaji lak...:)