Cendol Bakar

Nak update pasal Haziq masuk tadika untuk 2nd year pun tak sempat lagi...gambar belum transfer dari hp lagi..so update dulu yer kisah2 yg terperap kat sin

Ini kisah masa cuti hari tu...g makan cendol bakar kat Kuala Selangor

Semata-mata nak rasa tu..sanggup redah jauh2 ...pening pening


Haziq menikmati cendol bakar...sedap gak kot..tapi tak lah sesedap mana sangat 

Cendol mummy

Order sampai 2 perasa...satu yg biasa and satu lagi yg durian...

Dua dua pun licin sebab mummy memang suka makan cendol 

Macam ye ye ajer Hafiey tengok menu

Banyak sangat nak makan ek..sampai tak tau nak pilih yg mana

Harith tenung apa sampai macam tu sekali

Baca surat cinta ker

Ini masa memula ajer...boleh duduk atas kerusi diam diam ..pastu mula operasi sampai mummy rasa mcm nak pengsan...

Peraq betul bila anak bandar tak pernah jumpa batu & pasir...dok main itu ajerlah keje sampai kuku hitam dok korek batu

Dah korek tu dah la..siap main baling baling lagi..kalau kena orang mcm mana?

Aksi bila kena marah...

Mummy suruh cium & peluk..jangan gaduh2

Adik touching sangat..abang tu muka relax ajer..siap cakap

dah..dah..

Tau takut dengan mummy

Ingatkan anak anak tak tau takut...

Pulun makan cendol plak

Hafiey seksi sampai nampak pampes kat belakang tu

Harith tak habis lagi tengok menu..boring agaknyer..nak main kena marah dengan mummy so tak ada keje..belajarlah membaca menu ni

Pemandangan petang..

Masa ni orang tak ramai sangat dah..dah nak tutup pun

Macam macam ada jual kat sini kan

orang dah lama datang..kami baru nak datang..pastu belagak nak tayang kan?





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

9 comments:

izan mama mia said...

akak blom sampai cni... mmg teringin sgt nak rasa

Nafira usof said...

zura pon tak pernah sampai sini.
teringin jugak nak merasa.. hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyum2 sedapnya tgk..

Cik Puan Rara said...

teringinnya nk rasa.selalu baca n lalu je tepi tu.

::NureeN:: said...

x dak la kat png cendol bakaq..
nmpk sedapnyerr... :)

Fiza Rahman said...

Pernah lalu jer. Tapi tak singgah pon.

Hanie(SHMA) said...

KAT SITU HANI ADA PERGI. TAPI BUKAN NK MAKAN CENDOL BAKAR. HANI SEMATA NAK PERGI MAKAN ROYAL GRILL CHICKEN. PERGH. MEMANG SEDAP. DIA ADA JUAL PES. RUGI ARITU BELI KEPAK 5 KETUL RM10. ANAK HANI MAKAN 3 KETUL. YG 2 KETUL HUSBAN N HANI YANG MAKAN. LEPAS NI BALIK SHAH ALAM NK SINGGAH LAGI.

Hanie(SHMA) said...

RGC TU OWNER DIA KAWAN HANI. INSYAALLAH HANI AKAN JADI PENGEDAR PLAK PES NI..

Zura@Iwan said...

tk penah lg mkn cendol bakar ni..
sedap ke ziela?

irfan pon lebih kurang cm tu ziela..
kalau jumpa pasir or batu..nk main..
yg risau tu..sbb duk baling2..adeii..