Giant Baloon, Bandar Baru Bangi


Kalau daddy bercuti ajer..Haziq mesti nak ajak g Taman..bosan agaknya duduk rumah ajer...Selalu yang kita pergi kat Bangi la.. dekat & best  gak untuk anak2 bermain..

Haziqla paling suka

Kali ni.. daddy belikan baloon giant untuk anak anak..mummy tak tau pun..tiba tiba nampak haziq terlompat2 suka..rupanya dia mengidam nak main baloon giant tu

Adik adik pun tumpang seronok gak


Nasib baik set tu ada 3 batang tu

Anak 3 orang..mestilah kena ada 3 kalau dah anak ada 3 ni..kalau tak jenuh lah berebut sesama diaorang

Hafiey tu gaya mcm yer yer..mcm dah besar sangat...padahal baru 3 tahun

Hafiey

Dia pandai main..tapi tu lah..byk yg tumpah dari yg main

Habis basah lantai tu...

Memang nak bagi main punya pasal..biarlah...janji tak nagis dah

Ye yea ajer tengok atas tu kan?

Padahal x jadi pun baloon tu


Abang Haziq.. jadi gak kat dia baloon tu

Pandailah..sebab Haziq dah 5 tahun kan

3 beradik

Seronok tengok diaorang main..macam bersungguh2 ajer...

Haziq jauh sikit..adik2 suka pecahkan baloon abang
Bila dah pecahkan..siap gelakkan abang lagi..geram ajer tengok kan?

Adik x puas hati..ikut ajer abang

Sebab abang buat semuanya jadi..

Adik tu laju sangat..memanglah baloon tu takut nak keluar...

Kena belajar banyak lagi dengan abang tu nak buat baloon yg besar2 tu yer Hafiey




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

10 comments:

Nad MamaZN said...

Taman kt bbb ni katne?
Taman tasik cempaka ke?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rizziela..semlm g umah adik.anak dia pon suka main ballon giant ni gak.Agaknya ngah musim mainan ni kot :)

Nafira usof said...

oohhh.. tak pernah tengok plak menan belom nih. semua peralatan tuh beli eh?? nampak cam best jer~

syawalsimpsons said...

seronoknya dorang main yee

- said...

seronoknyer tgk bebudak ni main belon sabun....

Zura@Iwan said...

irfan suka tgk buih2 balon ni..
nk minta beli..mama tk mau beli..ahha

Cik Anita said...

balloon giant? alamak..kenapa zaman saya kekecik tak pernah main.. hee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Sabun dia guna apa? Selalu buih tue tak jd pun grrr

Nazayiena Ayiena said...

Seronoknya diorang main belon.

ayut said...

Hihi...seronok kn tgk ank2x men...happy je tgk diorg ..