Terlalu pagi


Sejak daddy dah tukar keje yg ada shift ni..sian kat anak anak..

diaorang pun kena ikut waktu kerja daddy .... Yerlah kalau tak macam mana mummy nak handle 3 orang anak kecil yg sedang ketiduran

Kalau daddy keje pagi..ini lah yg berlaku

Sian Harith sempit.. dengan batk kat sebelah...

Mengantuk sangatlah tu...tertidu balik lepas dialihkan ke dalam kereta..kalau tak biasanya dia akan jaga sampai rumah oni.nanti sambung tido dalam buai..hari ni mungkin letih sangat tu

Sian tengok muka sedih Harith kan

Kejap aja dah besar anak mummy..dulu kecik ajer

Haziq & Harith

Haziq sekolah masih cuti lagi..tu yg syoknyer tu

Sambung tido dalam kereta..nasib baik tak kisah tido dengan Harith..

Tapi menagis berebut bantal tu...bagi baju daddy warna merah tu pun tak mau..Harith nak tutup kaki dengna bantal tu gak..Haziq pun nak bantal tu gak..

Last last bila dah tido...bantal tu tak ada sapa yg guna...


Hafiey yang masih dengan buku dia

Hafiey sorang ajer yg tak tido pagi ni kan?

Hafiey nak temankan mummy drive..kalau tak mummy sorang2 plak kan?

Nampak tak tingkat masih gelap? 620am dah kelaur rumah untuk ke rumah oni..awal betul... sian anak2....

Malam nak tidur pun ikut waktu daddy..tido awal....



4 comments:

Cik Puan Rara said...

lahaiiii sianya.tp xpelah.nk buat cane.hero hero ni paham.hehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

betullah, anak2 linda pun gini.. mmg slalu trdetik kat hati siannya bdk2 nih, sama ngan kita pagi2 kena ngadap jam... huhuhu

ct shah said...

alolor siannya.takpe,lama2 akan biasa.:-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..kesiannya...