Sup urat keting bangi


Sup Urat keting Bangi

Selalu kalau nak makan sup mesti cari kat sini... sedap sangat

dulu mummy tak makan sup urat keting...dulu tau order sup tulang ajer... tapi sejak bila entah dah pandai makan urat keting tu

Memang sedap rupanya..

So order lah 2 mangkuk untuk mummy and daddy..anak anak dah makan kat rumah oni..so tak payah order lah...rugi ajer kalau tak makan

Air daddy and mummyt

Straw yg tak sangat boleh mcm tu.. hihihihi

Daddy minum teh limau ais..mummy minum sky juice ajer...

Cuba teka kepala sapa disebalik air itu?



Anak anak sibuk melayan jeli kelapa laut
Beli sorang satu tu..senang x payah nak berebut..RM2 sebekas


Semangatnyer Hafiey melayan perasaan..macam sedap sangat kan

Ok lah..habis gak la diaroang makan...baki yang sikit2 tu..mummy tolong settlekan...




Inilah sup urat keting tu..memang sedap

Mummy request tak mau pedas..tak tahanlah kalau pedas pedas sangat...sebab mummy nak hirup sup tu ajer tanpa makan nasi


2 comments:

~ NANA ~ said...

aduhhh sedapnya! dulu masa study kat uniten selalu mkn kat situ...ahhh rindunya!

adzairdawati makdara said...

perghhh nampak sedappp sekali