Bila "Monkey" belajar swimming


1st time tengok monyet mandi laut

Dasyat gak la kan



Nampak tak monyet  tu .. ekat dengan pelampung


Memula terkejut gak...macam nak luruh jantung bila tengok orang berkumpul ramai kat gigi air tu


D
Dah la cik suami bawa 3 hero ke pantai...

Cargas berlari nak tengok apa yg terjadi..nasib baik my hero semua dok tengok sama...risau hati..tuhan ajer yang tau

Memang jadi perhatianalh monkey tu..semua orang dok tengok..chines guys tu ajar mcm mana nak berenang kat monyet tu...adoi hailah cik lelaki..sian monyet tu



3 comments:

Elyn Sani said...

Jinak kot monyet tu sbb tu dia siap nk ajar swimming hahah. Tp kita la gerun, kang di buat nye ngamuk x pasal je kan!

Qhaifa Nur said...

takutnya bila ada monyet mandi sekali ha..ha..

Zura@Iwan said...

ha la..
tk penah lg tgk monkey swimming..hehe..