Oo


Macam macam hal anak anak bila daddy tak ada rumah

Tak boleh mummy nak bergerak..mesti semua mengekor mcm gerabak keretapi... Yang paling tak tahan mulut Hafiey...Mie..ane? ane?

Mummy nak g mana? madsudnya

Ni mummy nak lipat kain kat bilik atas..semua pakai ikut..dok main lompat2 atas katil...bergelak sakan 3 beradik ni...mummy layankan ajer

Tiba tiba

Ada jumpa budak dalam almari..

Haziq siap peace lagi..

Main plak dalam almari yg mummy kosongkan sementara nak sort baju2 yang tak boleh pakai lagi..

Ni semua gara gara si budak ni
.
.
.
Dia yang start dulu..

Mummy langsung tak perasan..tiba2 dia panggil...dah duduk mcm ni...

Mummy apa lagi..sibuklah nak snap snap gambar..

Eh eh..ingatkan nak keluar..lagi dia suka..siap agi mi..agi mi


Muat2 la plak dengan si bam bam ni


Terjulur bontot keluar..tak pandai nak adjust


Dah masuk..sangkut kat kepala plak..

Pandai..angkat kepala pun perlahan lahan..takut terhantuk kat dinding atas tu


Tertonggek tongek nak kelaur dari kolong.. hahaha

Sekarang dah selamat..mummy dah letak seluar2 mummy dalam tu..tak ada ruang lagi untuk korang main dalam tu

Jahatkan mummy? usik anak anak di malam hari

Yerlah...tak tau nak buat apa lagi bila malama.. nak layan tv tak ada mood...cerita tak ada yg menarik pun


3 comments:

Qhaifa Nur said...

ayat macam gerabak keretapi tuh...suka dengar

dapat port baru untuk main...sukalah tuh...

mama lieyna said...

Hehe...mengekor je semua ye.. :-)ragam anak2gitulah.. mencuithati .. :-)

Lyn Yusoff said...

masyaAllah..
sampai ke dalam almari dorang main..
kelakar betul...hehhe