1st time main pasir kat Pantai


Cerita dah basi ni...

1st time bawa anak anak g pantai..

G port dickson.... 

Mummy teringin nak pergi tengok Tiara Beach Resort...

Kalau sewa direct Resort mahalkan...so mummy carilah under persendirian punya.. murah sikit la dari resort punya harga..ambil sekali dengan pas untuk mandi pool tu


Siannyer... Haziq pernah dtg laut..tapi tak pernah main pantai....ini kiranya mcm 1st time dia main pasir pantai...

Sian kan?




Seronok dia..daddy siap belikan korek korek lagi untuk Haziq dgn adik2


Hariht takut air laut....

Duduk ajer kat daddy tu tengok Abang dgn adik main air laut


Hafiey yang dah semangat nak main air

Siap angkat baju lagi tu..ingat nak mandi kat rumah ke dik?

Sian anak anak..tak sampai 5 minit ajer..mummy dah ajak balik...

Yerlah..nak g tengok bilik dulu...then nak check in..cari makanan..kalau malam2 takut tak nampak & tak tau nak cari g mana kan..

Maklumlah 1st time g


Nasib baik tak nagis bila ajak balik...

Hafiey & Harith dengan rela hati berjalan balik...Haziq ajer sikit berat nak balik

Ni pun puas pujuk janji nak bawa mandi pool...

walaupun melangkah..tapi masih berat gak...


Alahai anak-anak.... rumah kita juah dari pantai..kalau tak boleh ajer kita selalu g pantai



5 comments:

msredcheesecake said...

alaa... baru nk main dah nk kene balik...

~ NANA ~ said...

rumah i dekat dgn cherating so mmg selalu la bawak ayish pegi pantai...hihi

Qhaifa Nur said...

pergi laut, anak-anak bukan nak mandi pun...dok asyiik main pasir juga...

Zura@Iwan said...

zura tingin nk gi PD..
tp entah la bila..hhee

Sylarius Yusof said...

Sure anak-anak excited bila jarang-jarang pegi pantai ni kan. Hehe.