Port ikan segar


Kalau sebelum ni ..nak beli ikan mesti kena g pasar pudu..jauhlah dari Kajang nak ke Pudu..tambahan plak dok bawa 3 handsome tu..

Tapi kadang kadang daddy g beli ikan kat pasar Kajang ajer.. tapi pada mummy pasar Kajang mahal sangat ikannyer..tak berbaloi

Masa Harith Admitted hari tu..ada jiran bagi tau..Kat Bangi ada satu Fish Mart..murah & ikan segar..siap bagi direction lagi


Fish Mart ni la

Mummy siap g cari lagi...

Betul lak tu..murah & segar segar ikannyer

Pilihan pun banyak..

So sekarang tak payah lagi nak g pasar yg jauh and beli ikan banyak2

Nak makan baru g beli ikan..sebab bukannyer jauh dari rumah...dia pun buka dari 8am tu 8pm ...sempat lagi kalau balik kerja nak singgah beli ikan tu

Lega...hilang masalah satu



4 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Teman selalunya shoping ikan di Kuala Selangor...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ziela..bestnya klu ada pasar ikan fresh camni..tak yah simpan stok ikan sampai 3-4 hari.

wahida said...

best la kalau tempat saya pun ada mcm ni...murah dan segar..berbaloi tu..

Ismail Ahmad said...

Kat mana tu