Cendol durian Borhan 15


Lunch semalam dah tak tau nak makan apa

Bosan plak..so mummy ajak kawan kawan makan cendol durian...

Asalnya nampak masa nak g post office Dengkil...dekat ajerlah dengan office sebenarnya...teringin nak singgah..tapi waktu kerja..so lunch time kita boleh g kan?


Banner Cendol Durian Borhan 15

Harga boleh tahanlah..x la murah and x la mahal sangat...bekas pun kecik ajer

Masa memula sampai..orang tak ramai..tapi bila duduk ajer...terus ramai..yerlah..dah lunch time kan waktu tu..penuh meja..

Cnedol durian...

Sedap gak lah...

kuah dia pun sedap...tak rasa lemak santan...tapi tak gak rasa susu

smooth ajer rasanya...tak tau dia guna apa..tp sedaplah...sebab ada perasa durian kan

Cendol durian RM2.50


Cucur Udang

Ranggup dan sedap gak

RM3.00 utk sepinggan ni..agak mahal disini..

Kami makan ber3 tak cukup...so order lagi sepinggan

Padahal Ju & shida makan laksa & mee kari...tapi memang cucur udang ni sikit sangat..tak berbaloi dengan RM3.00

Kalau nak repert pun..mungkin nak bawa daddy datang makan candol ajer...yg lain lain tu tak kot..itu pun kalau tersesat ke Cyber or Dengkil...kalau semata mata nak datang makan ...mungkin tak kot





5 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Mana best... cendol bakar ke cendol durian Borhan nie...

Rizziela said...

Izni..saya x pernah cuba cendol bakar

mama tisya said...

time kt kuala sgor dlu ada mkn cendol bakar tp tkla sedap mana pn..biasa2 je tp ada yg suggest cendol borhan tp tk kesempatan lg

syawalsimpsons said...

adoi lamanya tak pekena cendol ni..mmm...terasa pulok nak makan ni

Anonymous said...

cendol durian ni guna pes durian, yang tak berapa nak rasa duriannya, pewarna je lebih..

cendol durian terbaik pernah cuba dekat cendol house, kuang sg buluh, dapat sebiji durian, so memang kaw la rasa durian

yg cendol durian borhan ni, santan pun tak rasa, ais kisar pun ciput je letak