Tak ada alasan lagi


Sekarang ni dah tak ada alasan lagi x masak kat rumah kan

Semua instant ada jual..nak dengan tak nak ajerlah

Ni terserempak kat Speedmart hari tu


Sambal ikan bilik & Beef Curry

Memang banyak senang....kalaua malas gak..tak tau lah nak kata apa kan

Tapi tu lah..makanan instant ni x berapa baguslah...lebih baik & afdal kalau kita masak sendiri kan..lebih fresh & berkhasiat...


9 comments:

Zura@Iwan said...

aha dear..
instant food ni tk brp elok
tmbh2 dlm tin gini...
budak2 lagi la..kalau bleh jgn amal dorang mkn..

kita yg kerja ni..
kdg2 tk sempt nk msk..hikss

Rinna said...

Senang mmg la senang makanan dlm tin nie..tapi tak boleh laa selalukan.. tak berapa digalakkan..sesekali tak per.. :)

Masya said...

saya tak pernah beli makanan mcm ni .. kat dlm tin.. kalau malas masak goreng telur hihihi...

Fiza Rahman said...

Pernah beli sekali jer. Boleh lah tahan rasanya. Tapi masak sendiri juga yg sedap.

mama lieyna said...

Tk pnhnbeli tkt tak sedap.. cuma ada stok sardin je yg dlm tin ni..:-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm2 jns ada skg.

Amanda Suria said...

waaaa...sesuai untuk SA yang adakala buntu nak makan apa..tp nak tanya..instant macam ni sedap ke?

~ NANA ~ said...

dulu zaman universiti mmg suka la makan yg dlm tin ni...now dah kawin tak sentuh pulak unless sardin...hihi

Myra Jay said...

Semua ada pilih je kan :D