Mee goreng anak bujang


Sabtu daddy keje pagi

So memang mummy tido balik dengan anak2 ajer...tapi pukul 6 lebih dah bangun..sebab dah terbiasa kot

Adik dah basah pampersnyer..sibuk nak mandi

kalau mandi..semua kena mandi sekali...

So mandikan lah diaorang dulu..

Mummy goreng mi..anak2 main dlm bilik air dulu..

Dah siap masak..baru mummy siapkan anak2



Makan mee dulu

Semua tak pakai baju..mummy malas nak salin2 jap lagi

Kalau makan..mana pernah baju tak kotor..sure kotor..so berpampers dulu la yer



Abg Haziq & Harith 2x tambah mee tu..Adik Hafiey tak habis

Hafiey mcm kurang makan sekarang ni

Bersungguh sungguh Harith makan..

Seksi plak tengok anak anak anak mcm ni kan

Lawaklah korang ni


Lepas makan mee ni..baru boleh main kat luar...

Kejap ajerlah ...sebab mummy nak masak untuk lunch plak..tak boleh nak biarkan anak main luar..tkut nanti apa2 mummy tak dengar..dah la dapur tu kebelakang...sure tak nampak...

Nasib baik diaorang ok..buka ajer kipas bilik mainan tu..mainlah korang 3 beradik dalam tu....lepas main tolong kemaskan balik ajer 




8 comments:

Puan Ida said...

berselera semuanya makan ye
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no215

::NureeN:: said...

nureen klau grg mee kering fail ckit, klau buat basah @ berkuah ok hehe

Myra Jay said...

Hheee, comel je tengok makan sesama dengan pampers :)

izan mama mia said...

seronok je tgk gelagat mereka...untung ada anak ramai...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

linda pun suka bg anak2 makan seksi dgn berpampers gitu.. senang tak kena baju.. hehehe

kakinakl.com said...

Comei tgk gambar anak anak..telatah anak anak memang menghiburkan

Qhaifa Nur said...

dah kenyang senangkan...
lepas tu masing-masing buat hal sendiri...

Masya said...

tu dia.. memasing kelaparan ke .. sampai x pakai baju mkn penuh selera