Shoping dgn anak anak aja


Daddy tak percaya mummy boleh handle anak anak anak keluar sorang sorang..tapi mummy nak buktikan..

Boleh ajer keluar dengan diaorang..tapi kena banyakkan bersabarlah...diaorang kan bertiga...so ada 3 perangai yg berlainan..kerenah yang tak sama

Tapi mummy dah kenal anak anak mummy...so senanglah nak handle

Upah ajer bauhulu ni kat anak anak..

Sambil makan...sambil duduk dalam trolly yg dah sarat tu..

Tengok muka Haziq nagis..sebab bontot tersangkut kat trolly belakang..sian dia...nak jaga adik Harith punya pasallah tu


Sambil makan..

Suka sangat anak anak dengan bauhulu ni

Beli ajer mesti habis satu bekas tu untuk diaorang 3 orang ajer


Masa shoping..tengok Hariht tu dah mengantuk

Haziq kena jaga mummy punya box tu yer..takut jatuh ke depan plak


Anak anak tak percaya mummy jaga trolly ni

Masing masing pegang kuat ajer kat trolly..

Haziq siap pesan : Mummy pegang betul2 tau..nanti gelongsor plak Haziq dengan adik2


Pujuk dengan mainan..walaupun x beli..bagi ajer pegang
bukannyer diaorang kisah pun





4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok depa shopping yaa..

::NureeN:: said...

hehe
sama la, anak2 nureen pon suka bahulu...
stakat la bleh lg handle klau bwk anak2 jln..
ber3 nati x sure lg hehe

Elyn Sani said...

Chaiyok2! Sesekali dpt handle gini syiok tp kita la yg extra penat hihi

Ailyl Rozanna said...

Hebatnya boleh kawal 3? Saya bawak sorang je mcm nak pengsan je rasa. Asyik kejar- mengejar je. Mungkin sebab dia belum boleh ikut arahan kita lagi kot. Lepas tu dah serik dah nak pergi lagi. Jehehe