Tesco plak


Orang lain cuti sekolah bawa anak anak g bercuti..kami mana adoo

So kami bercuti kat Tesco ajer

Itu ajer yg mampu


Selfie dulu mak bapak kat kaunter sementara anak2 sibuk nak bayar tu
Nampak semakin gemuk..aduhailah...

Berebut nak bayar

susun la kat situ yer

Memang setiap kali shoping..ini memanglah keje diaorang..

Angkat and letak kat kaunter

Pastu mummy or daddy akan bayarkan..diaorang akan punggah lg dr kaunter ke troli plak

siap rebut rebut lagi

Selfie plak dengan Harith

Semakin nampak muka abang Haziq disitu kan?

Lepas shoping kita makan dulu yer

Malas nak masak hari ni..sebab dah shoping...dah malam..x sempat kalau nak masak..

Padahal...mummy malas sebenarnya..


Selfie lagi dengan Hafiey plak

Hafiey ni suka benar buat mulut macam tu

Geram rasanya..mcm nak gigit ajer lidah dia tu

Abang Haziq

Dari jauh ajer..dia malas nak bangun

Kenapalah buat muka mcm tu kan?

Handsome sangat ker

Kaki Selfie

Budak ni memang suka sangat berselfie..

Handsome ke Harith tu?

Dia akan jawap...ancem la.... :)

Perasan gak..

Sekarang ni dia memang banyak cakap..ada aja benda dia nak cakap




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


9 comments:

YanIrfanZur said...

ala ziela..
tk per tk cuti2 gi mn pon
asalkan kita dgn kluarga ye dak
tgk family ziela happy je..meriah ngn hero2 kecil..hehe

Cho Zila said...

akakpoun tak cuti mana cuma balik kampung.. janji seronok bersama keluargakan..

::NureeN:: said...

kami pon x kemana cuti sek
sbb kami x cuti, ellesya pon g tadika mcm biasa cuma x yah pakai baju tadika jek
pakai baju biasa sbb drg bleh wat homework time cuti sekolah hehhee
klau bab nk g jenjln nureen lebih suka g time org tgh keja
tp thn ni jek la, thn dpn ellesya dh msk sek, x leh dah lerr
x kisah, mana pon kita bwk anak2 janji drg hepi kan

Zamani Abe said...

Assalamualaikum & Hi :)
Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

Elyn Sani said...

Cuti sekolah we all pun x kemana beb! Budget jenjalan tarak huhu

aizamia3 said...

seronok tengok anak2 membesar depan mata kan.. ;)

Mama Ezry said...


untung ada ramai assistant nak tulung time shoping nih..hehehehe

- dieyana - said...

Tesco pun best..jalan2 dgn family....peace smile yo ;-))

Myra Jay said...

Heheee okla masing2 suka selfie ha, senang nak diajak bergambar..