Selfie anak beranak aja


Kami bukan pesakit mental yer..tapi saja sesuka nak berselfie anak beranak bila ada rasa bosan..

Kadang kadang anak anak nak layan..tp kadang kadang bila moody..memang tak la nak melayan emaknya ni

Ontheway nak pergi kerja

Hafiey yang handsome...

Mengantuk lagi tu..muka tak mau senyum plak..Harith dok mengitip kat belakang..bos kecik ni memang x boleh orang lain duduk depan..dia ajer nak duduk depan

Abang long Haziq

Walaupun moody..nak gak peace...

Sian dia..selalu terlepas bergambar dengan mummy..budak dah besarkan..

panas dah ni...

Cute sangatkan abg Haziq ni.. Oni kata sekarang ni Haziq dah iras muka mummy...Yer ker? 

Mummy rasa muka Haziq ala ala nak cina..mata sepet..mcm x ada darah mamak ajer...ops..mungkin ikut tok wan kot...darah portugis..sebab tu Haziq putih mcm tok wan














Harith Hafiey in the house

yg 1st monyot ajer muka Harith

Bedak tu biasalah..kalau x putih..Harith kata dia tak handsome..boleh mcm tu?

Hafiey semangat ajer...tapi masih tak mau senyum

Abang Haziq yg masam

Nak gak bergambar walaupun x berapa ada mood

Cuti sekolah kan

Tayang jam dia plak

Jam pun x jalan dah..rosak

Nanti kita beli jam baru yer

Harith Hafiey buat apa tu?

Sorong buat mulut..sorang buat ultraman kat dahi..mcm2


bila angin baik datang

Adik peluk abang..abang peluk adik

Sian Hafiey..lutut dia luka sebab terjatuh kat atas jalan...

Selalu sangat Hafiey ni terjatuh..badan boleh tahan..tapi tak tegap plak

Alahai adik..

Nampak sangat kat situ adik manja abang

Abang lebih kurang ajer..untuk adik selalu beralah..

Semoga terus kekal macam tu yer



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

11 comments:

mama leen said...

sama la kita suka selfie... hehe

Hanie(SHMA) said...

alololo. shomel nya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

selfie comel..hihih

Amanda Suria said...

selfie bukans salah satu penyakit mental..yang mental org yang memperkatakannya...huhu....SA pun suka selfie...

Nanie said...

haha comel bedak putih satu muka...

Cho Zila said...

yerlah semoga kekal comel gitu.. kekal sayang menyayang...

Fiza Rahman said...

Comel jer memasing ☺

Rai Ourkizuna said...

amboi..siap posing special adik beradik penyayang..haha..

Nafira usof said...

comelnyeeee.
sesekali selfie yer..:)

aizamia3 said...

moga hubungan mereka erat hingga ke akhir hayat..

ayut said...

Alolo....sesekali ank beranak bsama selfie.xde hal..layannn :)