My Mom dinner


Cuti sekolah kami tak kemana mana..tapi tok mi siap boleh balik kampung lagi

Bukan apa...tok su nak ajak semua adik beradik dia g diner..

Oklah..kat sini tok mi sorang2 ajer kan..biarlah dia balik dgn adik beradik dia plak


Tok mi dengan tok njang

Tok mi anak sulong..tok njang anak no 3

kalau dua ni berjumpa...memang meriah..mulut bising..ada benda ajer nak depa sembang & gelakkan

Welcome drink

Bergambar dulu sebelum majlis start

maklong (kakak mummy) dia sorang ajer yg tersesat ank buah yg ikut

maklong, tokmi, toknjang dan tok cik..tok cik anak no.4


ni 4 beradik tok mi..4 perempuan..yang sorang lg lelaki..adik bawah tok mi..tak ikut plak sebab tak sihat..

Tokcik (4) tokmi (1) toknjang (3) and tok su (5)

Tok su la yg belanja kakak2nyer ni diner

dengan maklong plak

Tok cik & maklong

Tok cik pun ada anak kembar..dah besar dah..dah 20thn kot umur amer & amin

Tok cik pun dulu kembar gak..tp kembar dia..(lelaki) meninggal masa dlm pantang sebab kecik.

Tok mi

My belove mom...dah 61tahun dah umur my mom ni

I love u mom

Tok su, tokmi & cik yen

Tok su kalau tok mi balik ajer..mesti bawa g jejalan..

Sukalah tokmi bila ada orang bawa jejalan kan

lagi 3 beradik ni

Dalam dewan makan

Memang happy sangat tok mi dapat spend masa dengan adik2nya

Balik Kl asyik cerita ajer

Mummy pun happy..sebab kat KL ni tok mi duduk sorang ajer..adik2 jauh..dengan anak2 ajerlah kat sini..kejap2 kat rumah sendiri..pastu g jalan umah anak2 ajer

Semoga Allah kurniakan kesihatan yg baik utk my mom...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

8 comments:

diana said...

sesekali diaorang jumpa adik beradik banyak la benda nak ceritakan..

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,

famili gathering lah ni...best meriah kan sesekali berkumpul...

Salam ziarah dari bunda..

AnneRaini said...

sekali sekala jumpa adik beradik mmg meriah jadinya..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronok dapat jumpa adik beradik ni.. memang banyak disembangkan .. :)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

mak ziela gi dinner kt mn ni?

- dieyana - said...

seronok kan dpt berkumpul ramai2..moga mak awk sentiasa sihat dan dilindungi Allah taala..:-))

aizamia3 said...

seronok bila berkumpul macam ni.. pelbagai cerita dapat dikongsi bersama. ;)

Myra Jay said...

Amin mudah2an sihat hendaknya..
seronok dpt brkumpul adik beradik ha, okla pelepas rindu kan