Aksi si kembar


Kalau dah nama kembar..memang x boleh dipisahkan...

Walaupun dok bergaduh setiap hari..tp selalunya diaorang ni memang x blh keseorangan..nak buat apa apa pun mesti berdua

kalau sorang sorang selalunya kurang menjadi..x ada umphh

Ni dah siap mandi..tunggu mummy balik kerja

Harith tak habis habis dengan topi BN dia

Berebut topi...dan tu suruh mummy ambil gambar dia plak

aksi apa ni?

Bila suruh buat ultraman ajer..inilah aksi diaorang..

Sampai tergelak sakan oni tengok aksi Harith...ada ke Ultraman letak jari kat dahi?

Setiap kali..mesti itu ajerlah aksi dia...dengan beg sekolah dia lg

Adik tu gaya ultraman tertonggeng kot..sampai terkilas tangan tu dik...

Dah lagi...Hafiey ultraman sambil makan...x lepas tangan tu dengan makanan dalam mulut dia...

Siap boleh simpan bekal dalam mulut lg

Aksi lagin plak

Terkangkang kaki adik tu

Nasib baik lelaki

Ni gaya Ben10 plak

Abang nak tiru adik..adik pun nak tiru abang

Sebabnya ketua Ben10 tengah mandi lagi..selalunya dia yg buat aksi2 Ben10 dulu..then adik2 akan tiru plak

Muka marah bila ajak balik

Susah benor nak ajak diaorang balik sekarang ni

Tambah2 Haziq...menagis2 nak balik rumah..alasan nyer dia tak mau g mengaji..apa yg x kena dengan tempat mengaji dia pun tak tau la

Ni kena check ni..risau kalau dia buat perangai x mau mengaji ni



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Amanda Suria said...

panjang tul akalnya erk....sama la ngan adeliya aressa tuh...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Macam2 gaya si kembar tu ye SK..
Bila tengok dorang rasa hilang penat kerja seharian kan :)

lieyalatif said...

HHEHEHEH Comel tgk aksi otomen dieorg nieh...kemain hah.... gitu lee peel kalo boboi kan....

betul tu, tetibe tak mo tu mesti ade something tu...ke die letih sgt tu malas nak pi ngaji tu....

Masya said...

ada kawan buli kot, x pun persendakan dia x pandai ngaji...

ayut said...

Aik..ad mslh dgntmpt ngji lg ke kembar ni..hihihi...ad3x je gaya ye...