Tunggu kat LCCT


Dulu selalu tomi kalau balik Penang sorang sorang.memang mummy yg belikan tiket flight utk tokmi..sian naik bas sorang2 kan

kali ni balik dengan tokwan plak..tak perlah..bagilah..ada plak dina..uik..3 orang tu..tak per..rezeki depa nak naik dulu

Anak anak mummy pun x merasa nak naik lagi...

Masa g maksu yg hantar..sebab hari kerja kan..so bila balik dari Penang..kenalah mummy yg ambilkan kat ICCT

Bawa 3H g LCCT sekali..diaorang pun x pernah sampai sini lagi kan

Haziq dengan daddy tengah tungguh

Patutnya flight landing 11.45pm tapi delay dekat 1 hour... dekat pukul 1am baru sampai..memang mengantuklah 3H kat situ..dengna sejuk lagi kan

Lepak Kat KFC tepi tu ..tapi KFC pun dah tutup..tak dapatlah kami nak minum minum sambil tunggu tokmi and wan sampai

12.45am nampak kelibat diaorang ni..

Amboi..dina senyum ukan main lagi kan?

Happy ek dapat merasa naik kapal terbang dengan abah

Tok mi

Melambai2 nampak cucu cucu dok tunggu kat tepi..

Sayang tok mi kan

Harith Hafiey tengah tunggu nak minum

Masa ni tok wan mengadu lapar..tak makan dari penang lagi

so daddy bawalah singgah kat mamak belakang rumah kita...tokmi..tok wan dengan dina ajer yg makan.. kami tak lalu..mengantuk sudah

Hafiey..segar ja mata bila nampak dina

Harith dalah usaha nak capai minuman

Segar kank mata budak budak ni?

Irdina

budak ni makan nasi goreng habis sepinggan..memang betul betul lapar ni

Ni la cucu kesayangan tok wan... panggil tok wan pun abah..si kembar pun ikut sama panggil abah sekarang ni.. kat tok mi dia panggi mi..tapi kembar panggil mak kat tokmi
Ikut suka hati koranglah nak panggil apa..janji jangan panggil nama sudah kan :D



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

hazlina azmi said...

comel2 anak...semoga mereka membesar dgn sihat sempurna...jemput follow blog saya ye http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Nafira usof said...

alahaiii.. kol 1 pagi baru sampai.. kesian anak2. muka ngantuk dah. hehehe

ayut said...

Lcct lmbt tu pkra biasa...xmustahil delay bjam2x..jmpe dh atok gn nenek..seronok la...