Birthday abah yg ke 63


22.02.2014 adalah hari ulang tahun kelahiran ke 63 untuk tok wan yakni abah mummy... selamat hari Lahir abah...semakin berusia dah abah

Doa mummy untuk abah mummy..

Semoga abah sentiasa dilindungi Allah..dikurniakan kesihatan yg sihat dan sentiasa dibawah lindungaiNya.. Terima kasih kerana menjaga dan membesarkan cheq dari kecik sampai sekarang yg kadang2 masih menyusahkan abah dengan suruh ambil balik kerja la..suruh jaga anaklah...

Abah rajin datang rumah tolong bersihkan rumahlah..cat rumah lah.. abah tak garang tapi tegas..tapi cheq tak takut pun :D

Abah jarang sekali pukul anak anak dari dulu sampai sekarang..walaupun hidup dalam kesusahan dulu..dengan kerja hanya sebagai driver lori DBKL...abah mampu membesarkan kami 6 beradik (kakak ida arwah tok wan jaga kat kampung dulu)

Abah tengah mengaminkan bacaan doa dari Haziq

Aniq, Harith, Hafiey, Balqis, Abah & Pakcik


Tu baru separuh yg ada kat sini..

Tak dapat berkumpul semua adik beradik kerana komitment kerja dan tinggal jauh jauh

Yg sulong kat Penang... jauh sangat nak datang

Yg ke 2 : mummy lah..tukang ambil gambar :)

Yg ke 3 Paklang...otw datang..baru balik kerja..tp yg baju hitam tu, aniq & Balqis wakil datang awal dulu

Yg ke 4 : Mama INa...nun jauh di Pahang... Dina mesti sedih tengok abah potong kek dia x ada..cucu kesayangan tu

Yang ke 5 : Mak teh.. .tak dapat datang ada alasan tertentu

Yang ke 6 : Tu pakcik yg pakai baju hitam+ seluar hijau..

Bongsu : Maksu yg pakai baju belang2 tu..sponser kek secret receipie

Yg lain2 share beli KFC ajer

Tu Haziq tengah baca doa

Pemalu betullah anak bujang mummy ni

Nasib baik dia nak gak baca dalam keadaan ramai mcm ni..kena banyak train lagi ni supaya berkeyakinan dengan orang ramai

Alamak..gambar tersengget sikit..

Kek birthday tu..

Tak tersusun makanan semua..main ikut dan ajer kan

Tok wan malu malu nak tiup kek..

Cucu pakat kerumun nak tiup lilin tu..sekali dengan pakcik pun joint sekali..

Harith & Hafiey moody sebab depa nak tiup x mau sekali dengan orang lain..ngada  ngada

Harith & Aniq

Sian Harith..Chicken Pop dah naik kat dia.panas badannyer

Lagi...jarak umur setahun..tapi dah nampak aniq lagi besar dari Harith plak

Balqis sibuk nak potong kek

Dina tak ada.. Hafiey lah yg manja dengan abah

Abah sayang gak kat Hafiey..sebab Hafiey putih macam abah..rambut lebat macam pak lang.tapi semua cucu pun abah sayang kan

Semua tak sabar nak tunggu kek 

Haziq macam bersungguh ajer nak makan kek.padahal cuit sikit ajer..main ajer lebih

Semua pakai tunggu nak makan kek

Kami...

Dalam gambar ni kami 3 beradik ajer..

Mummy, maksu dengan pakcik..paklang tak sampai lagi

My mom pun dah nampak tak sihat..sian mak..diabites kan

Semoga mak abah sentiasa diberi kesihatan yg baik dan sentiasa di bawah lindunganNya




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

rynas said...

salam...meriahnya majlis hari jadi hehe..
awak pun pergi juga ekk ke taman tasik cempaka tu. entah-entah kita berjumpakan tapi masing-masing tak kenal hehhehe

aTieYusof Family said...

Selamat Hari Lahir buat abah awk ye.. moga terus diberi kesihatan & panjang umur...