Layan


Sian Haziq...Asyik request nak naik benda ni lagi

Tapi kalau kat sini mummy tak tau mana nak cari..ni kat PD dulu tu

Main x puas..baru main x sampai 5 minit dah black out..sian anak anak

Seronok main sebab ada Danish

Kawan yg x takut main benda2 mcm ni..Haziq pun jadi tak takutlah..

Sekarang ni Danish kat Pahang..mcm mana nak main?


Budak cute ni takut..

Sanggup duduk bawah ajer...yerlah..tinggi kot







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

15 comments:

Kakzakie said...

Haziq masih kecik memanglah teringin sangat. Anak dara kakak yg dah nak 11 tahun pun kalau nampak masih nak main lagi Zie..

Amanda Suria said...

macam Aressa la..takut tinggi...heheheheh...

Cho Zila said...

seronok tau.. panjat memanjatni... anak akak dah besarpun masih lagi teruja nampak bendani...

syawalsimpsons said...

anak2 saya takut nak main ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ziela...anak2 k.atie dah bsr2,tak tau la klu diaorg masih nak naek benda ni :)

Lily@MamaZaraZareef said...

hehehehe..budak2 biasalah kan..mmg suke mainan2 camnih..rasa kalau kat playland2 dlm shopping complex mcm jusco sume tuh ada mainan mcm nih..^_^

Fiza Rahman said...

Best tu ☺☺

ayut said...

Kna tunghu ad jom heboh la kot baru ada.hahahhaa

ayut said...

Kna tunghu ad jom heboh la kot baru ada.hahahhaa

aTieYusof Family said...

Budak2 mmg suka ni Iela..sebab ala2 supa dupa tu kan..hehe
pa'e pun suka main..tapi tulah, kat sini pun jarang2 nak jumpa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok tu..

LYAfrina said...

mmg bdk2 suka main ni.. sama dgn asya, klo ke kuantan, mmg wajib la bwk dia kat TC BALLON CITY,,, melompatlah puas2.

LYAfrina said...

mmg bdk2 suka main ni.. sama dgn asya, klo ke kuantan, mmg wajib la bwk dia kat TC BALLON CITY,,, melompatlah puas2.

LYAfrina said...

lya singgah sini ;-)

Kesuma Angsana said...

budak2 mmg sukalah g tempat2 mcm ni !