1st time naik train


Dah lama teringin nak bawa anak anak naik train...naik komuter..train lrt pernah bawa dah dulu..kali ni hasrat mummy tercapai

Kebetulan ada kawan mummy anak dia admit kat KPJ Seremban..google2 nampak gayanya tak jauh gak dari station Komuter Seremban..

So aksi pujuk memujuk..puja memuja daddy bermula..

Daddy bantah 100%... dia kata payah nak bawa 3 hero ni..tengah melasak..nanti x boleh nak control..

Sian anak anak..nanti boring duduk lama lama dalam train..

Susah nak gerak..sebab nanti x ada kereta...

So mummy janji...mummy sponser semua...baru daddy agred. .. hua hua hua


Nampak tak 3Hero tu dengan daddy

beratur panjang gak nak beli tiket..ada machine tapi 3 tapi semua nya x boleh guna..baik tak payah adakan machine kan?

Dahlah station komuter kajang ni sempit.. sabar ajerlah

Tengok tu..dah tak karuan anak anak..x boleh nak duduk saja

Haziq dok usung ajer hadiah untuk Cinta

Untuk gugurl punya plak menarik minat diaorang nak buka...bukan boboy la sayang oi..malulah boboy main mainan gugurl

Harith dah Hafiey dalam train

memula ajer duduk baik ajer..sibuk nak tengok luar tingkat..berebut nak dok tepi tingkap..
Teruja nampak dua beradik ni

Hairan kot tengok kat luar tu

Haziq duduk dengan dday..baik kan?

Kena grip dengan daddy

Mata dah jeling jeling dah tu

Ish..bila nak lepas ni

Ni bila aksi nak balik plak

Dah start berani nak memanjat tu
Hafiey mana ada peduli pasal orang..dia buat hal dia ajer

Haziq dok sibuk nak pusing pusing tiang

Nasib orang pun tak ramai dalam train..boleh la main main macam gitu..tak ada orang nak marah

Daddy dah start tension dah

Hafiey duduk tak senyap

Mummy dengna Harith

Nak pujuk duduk diam diam..kita selfie dulu yer

Handsomelah Harith ni...

Haziq pun sama nak joint..nampak mata sebelah ajer

harith buat muka ala ala ajer..geram nyer mummy

Aksi anak anak dengan mummy

Haziq teruja sampai terlindung muka Harith..sian Harith tersepit

Hafiey masa ni geram ajer tengok dari tmpt daddy

daddy x bagi dia joint 

Mummy with my 1st Hero..my sweeheart

Haziq ni manis betul muka dia..ramia peminat ni kat school

Kat tempat mengaji pun ramai awek2 suka..bukannyer handsome pun..tp ada gaya memikat agaknyer

With Harith lagi

Harith memang keje melekat ajer dengan mummy...

Selagi mummy tak gerak..dia pun jangan harap nak gerak...tunggu mummy sampai siap..gerak sama sama

Selalu kalau nak g memana..mesti Harith orang terakhir keluar dengan mummy..dia tak nak mummy kena tinggal..

Harith ni anak no 2

Memang nampak ciri ciri anak no 2 ni kat Harith

Harap2 Harith mengikut ciri ciri yg baik2 ajer yer sayang

Insyallah

Harith dengan mummy sama... kami sama sama anak no.2





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

9 comments:

Hanie(SHMA) said...

HAHAHA.TERINGAT BAWA WAFA NAIK TRAIN. PENAT JUGA NAIK TRAIN NI. NAIK TANGGA TURUN TANGGA

Zura@Iwan said...

tingin gk zura nk bw irfan nek train ni..
bila la nk smpi KL ni nth..
doa2 la moga pjg umor ada rezeki nk trn kl..ameen,.,.

Amanda Suria said...

si Lisa pun sibuk nak bawak anak dara kembar dia tu naik train..x tau la bila...mesti diorang teruja..kan?

Rizziela said...

hanie, memang penat pun..
Zura, turun KL jangan lupa roger2 tau
Amanda Suria, yerlah Along.budak2 memang suka kalau dpt naik train kan

Nad MamaZN said...

Tension jek muka daddy hihihi

Kakzakie said...

Kakak rasalah Zie seminggu pun hero-hero ni asyik cerita mereka naik train. Sukalah sebab dah jadi pengalaman.

Cho Zila said...

selalu mintak suami akak naik lrt gi seremban suka2 malas dia nak layan.. maalumler nanti di sana tak der kenderaan susah nak gerk...

ayut said...

Harith ank no 2 tu chemistry ye byk gan akak..hihihi..nej ktm ni mmg xyah cite la.huhuhu..setimpalla dgn cas yg dikenakan...tu je blh ckp :)

ZURAIDA MOHD RAZIF said...

Ahahahaha...kira ok la ni. Kalau Aqil Aryan, dia dh main bwh seat train p celah2 seat org. Satu koc riuh dia ngs kalu kena grip