Steam Boat @ Bangi



Jumaat lepas mak su awien belanja kita makan. Since dari office lagi dah sms mummy ajak g makan..tapi tak ada port yg baik utk g makan..tak ke haru namanya tu...?

Last-last decide kita g makan steamboat kat Bangi..Ok gak kan sekepala RM19.90 sahaja. Bolehlah..kita ada 4 kepala dewasa dan 3 kepala kanak-kanak...so kanak-kanak x payah bayar yer..free of charges



Ok gak lah kan...balik kerja tak payah nak masak..terus g makan ajer....

Haziq pun nasib baik behave hari tu...tak adalah mummy tension nak makan..banyak gak lah Haziq makan..sebab dok sebelah daddy & tok mummy...

Kenyang gaklah kita makan walaupun mummy memang terputus selera makan sebab demam + selsema + semput...tapi laju makan gak tu..

Dekat 2 jam gak kita lepak kat situ..makan perlahan-lahankan..katakan buffet..haruslah kita layan makanan dengan penuh sopan santun kan?





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Ietams said...

steamboat tu walaupun menu nye simple,
tapi boleh terbuka-bukakan selera kita

AngahSayang2314 said...

nampak macam best jer yum..2