Siannyer Dia


Sian sungguh Haziq..semalam..semalaman tak tido. Ni semua gara-gara hidung blocked lagi. Selsema. Sian sangat-sangat..baru ajer nak pejam mata..dah terjaga..sebab susah nak nafas

Hingus pun asyiklah meleleh kat hidung tu...

Ni semua gara-gara g jalan kat jalan Tar lah ni. Yerlah ..kuar rumah dah 830pm..sampai sana..g sogo dulu cari baju tok wan....lepas tu redah jln TAR 2 pusinga...letihnya..tuhan ajer yg tau

Ingatkan g malam-malam tak ramai orang..tapi salah sangkaan ku...ramainya umat manusia...sampai nak jalan pun x boleh

Dah la bawa buggy Haziq..Haziq plak tak nak duduk..satu keje daddy kena usung plak..dengan ramai orang lagi...

Sian kat Danish..penat berjalan sampai menangis dia..mummy nak dukong pun tak boleh coz mummy dukong Haziq..daddy bawa buggy..mcm mana nak dukong Danish....Maksu plak main tarik ajer tangan..sian sangat

Hari sabtu...Danish & Dina demam...selsema...tok mummy pun sama..tapi Haziq masih steady lagi..x ada masalah

Tapi bila ahad..dah start selsema...sian anak mummy kan? siang ok lagi..tapi bila malam susah sikitlah..tido pun tak nyenyak..susu pun kurang minum....

Tadi masa mummy hantar Haziq..Haziq tengah tido lagi. Mummy letak pun tak jaga...tapi mummy terus gerak g office..tak tunggu oni habis mengaji coz mummy mengantuk sangat...sampai office awal..boleh mummy tido lagi

so hari ni memang pecah record...7.45am dah sampai office...tido sampai 830am..memang legalah sikit..





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

aku pun hari sabtu ke jln TAR. tp aku shopping bebetui time org tgh berbuka so tak ramai org hehehe. beli terus sbb dh aim apa yg nk.

az rina a.k.a jaijina said...

kesiannya haziq..mmg lah siksa kalau kene block nose ni..even org² tua pon tak selesa, ni kan pulak budak tecik..

Nurul Aznil said...

Salam,

Eiman pun selsema batuk dekat 3 minggu. baik skit jer jadi balik bila pi rumah nenek dia. hehehhehe