Moment with newborn baby contest


 

Ini entry khas untuk this contest yer




Nama Baby : Muhammad Haziq Irsyad
Tarikh Lahir : 22.03.2009
Berat Lahir : 3.28kg
Sejam selepas dilahirkan...mummy lahirkan Haziq secara C-zer yer
Nama Ibu : Nor Pazilanaton Mohd Noor
Cerita disebalik gambar : Sedapnya susu mummy sampai muncung mulut-mulut Haziq


Muhammad Haziq Irsyad dilahirkan di Hospital Putrajaya pada 22.03.2009 secara pembedahan. Kiranya bersalin secara paksa gaklah sebab jalan tak buka kan...

Sepanjang proses melahirkan Haziq..mummy langsung tak rasa sakit or takut..tau-tau dah pecah ketuban pukul 530am 22.03.2009. Start 800pm Dr dah start proses memotong segala isi perut mummy untuk mengeluarkan Haziq dari rahim mummy...

Haziq keluar 8.48pm .....terus diazankan oleh Daddy...kemudian Dr terus memproses mummy & Haziq ditempat yg berlainan...Lepas dah settle semua baru kita masuk ke wad. Haziq masuk dulu...bila nurse sorong katil mummy...tengok-tengok semua dah kerumun Haziq yg cute tu..

Gambar ni diambil oleh maksu Haziq...waktu ni mummy masih mamai-mamai lagi. Memang tak sedar langsung yg maksu dok ambil gambar Haziq..banyak betul gambar Haziq yg masih fresh masuk ambil..siap ada video gambar lagi....

Haziq tak macam baru lahir tau...Mata dah terbuka ...siap melilau tengok sekeliling lagi...tapi waktu gambar ni ..Haziq pejam mata sebab dah kenyang minum susu mummy....tu yg mulut pun macam muncung ajer...cute kan?


Ok kawan-kawan Haziq semua..jomlah joint contest ni...best gak kan? sebab dapat mengembalikan detik-detik pertama kita melihat dunia. Saat-saat bahagia ibu kita bergelar mummy....

Nak joint ? Jom klick kat sini http://nayville.blogspot.com/ . Kita memeriahkan contest yg dianjurkan oleh tuan rumah....tarikh tutup 31 Ogos 2010@12am. Hadiah menarik tau untuk dimenangi..jom ramai-ramai kita serang!!!!!!!!!!!






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

good luck ye..rina pon ade join gak contest ni..

alyyani said...

SALAM. ENTRY REVIEWED. SEMUA SYARAT CUKUP. THANKS SUDI JOIN CONTEST YE :)

~~ciklinn~~ said...

alamak model ciklinn teciklagilah... nanti bawak playground jugalah leh masuk contest nie.. hehehhe

mau berbuka apa yerk ptg nie..