1st Time Online



Ni kira 1st time mummy order online. Order untuk baju tidur Haziq Irsyad.

Alhamdullilah ...telah selamat sampai kat office ni..cantik kan?

Hari ni tengah tunggu satu lagi courier..tak sampai-sampai lagi..janji hari ni..Mungkin kejap lagi sampai la tu..tak sabar-sabar mummy ni






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

baru 1st time ye..rina dah bnyak kali dah, sampai dah addicted, hehehe..iyelah, main order aje, pastu tunggu barang sampai..takyah nak kuar sopping kan..

Hanna said...

emm dh lam gak x order online nih..tu pun sekali jek,beli babytight khayra..skang ni baru nk try balik,kan dh nak raya..hehe..

Elyn said...

hehe terjebak gak akhirnyer!!! aku dh berpuluh2 duit kuar tuk order online ni. masal woo nnt teraddict. hihihi