Badana Haziq



Ni kes hari sabtulah ni. Tak ada bahan nak buat breakfast..so cargas ajerlah kita keluar cari makanan...nak breakfast pun dah lambat sangat kan...ada ke orang breakfast pukul 1230pm? so kita segerakan la dengan lunch sekali..

Kita g lunch kat Mc D kat Saujana Impian..sampai-sampai sana..punyalah ramai umat manusia..ingatkan ada apa..rupanya ada parti..bersesak gak lah kat situ nak order makanan

Mummy & daddy try yg baru tu...GCB....tak lah best sangat pun...Haziq makan bubur nasi ajer...itupun tak habis..daddy tukang habiskan untuk Haziq..sibuk ajer Haziq nak main dengan balon2 yg banyak tergantung kat situ...

ish..




Kat padang kat situ ada plak Carnival Kajang...so kita pun g lah jalan-jalan kat sana...panas yg amat...so Haziq layaknya naik buggy ajerlah..tak larat mummy daddy nak dukong okeh..cuaca panas sangat

Cap plak tak bawa...kebetulan lalu kat satu kedai jual kaftan...ada plak Badana ...haruslah mummy sambar satu untuk Haziq...mummy minta yg ganas punya tau..tapi tak adalah ganas mana pun....gambar spiderman ajer..

Pakai kan untuk Haziq..nasib baik Haziq ok..tak plak mengamuk marah nak buka..relax ajer si teruna impian ni..so jom kita jalan-jalan..




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment: