Contest Aksi Si Manja di Playground

Contest Aksi Si Manja di Playground


STICK MOOD...entyr seterusnya kat bawah yer...





Kali saja teringin nak joint contest dari Maz...harap2 berjayalah...sebelum ni pun memang mummy x pernah berjaya pun dalam mana-mana contest..maklumlah ..baru nak mencuba kan...budak baru belajar..





Untuk cotest ni mummy pertaruhkan gambar yg kat atas ni

Actually gambar ni kita ambil waktu majlis kawin sepupu daddy. Orang sibuk nak makan nasi minyak...Haziq plak sibuk nak main tengah-tengah panas. Dan ini lah merupakan pertama kali Haziq berani naik gelongsor...kalau tak jangan harap...takut sangat bila kita nak lepaskan tangan kita dari dia...

Bila dah try sekali..jadi seronok plak kan? Langsung tak bagi peluang kat mummy daddy dok berehat dengan tenang kat bawah khemah..asyik nak main gelongsor ajer ...dah lah Haziq paling kecik kat situi..sian kan?

Mummy memang jarang bawa Haziq g playgroung..ada ajer halangan..kira jarang-jarang sekali lah dapat main2kan?

Nama Anak : Muhammad Haziq Irsyad B Hamzarizal
Umur Anak : 1 Tahun 3 bulan (Semasa kejadian)
Lokasi : Sekitar KL


Kepada sesiapa yang nak joint contest ni jomlah ramai-ramai kita memeriahkan majlis...boleh jengah kat blog ni http://mazlyna.blogspot.com/ . Lagi ramai yg joint mesti lagi best kan? so jangan lupa rajin-rajinkan diri untuk joint contest ni yer...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

12 comments:

Amy Syaquena said...

salam sis...

teringin nak join tapi x de baby lagi huhuhuhuhu..:(

Rizziela said...

Amy...anak buah pun boleh..jangan sedih2

~aSHa~ said...

good luck haziq...

AngahSayang2314 said...

semoga berjaya ye kak

Mentari Muncul Lagi said...

Gud luck Haziq...

shi3la said...

gud luck yer..moga kali nie mama haziq berjaya

Jiey^Mien said...

comel jer..
gud luck!!

Amy Syaquena said...

salam sis...

anak buah payah la..anak angkat boleh hehehehe...

ieda said...

good luck haziq..

~aSHa~ said...

good luck ye haziq

Anonymous said...

Genial brief and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Amy Syaquena said...

good luck haziq...