Chopstick


Mummy memang fail kalau suruh makan pakai chopstik....sorry..memang tak pandai

Daddy pun sama..tak pandai...

Oni & Uncle Cik memang terrer....

Tiba-tiba Haziq pun terrer macam oni & uncle cik....sapa yg ajar ni?

Oni kata..siap boleh ambil mee sendiri tau masuk mulut guna chopstick...memang pandailah anak mummy ni..ajar sekali ajer terus pandai..bagus...


Cuba tengok gaya Haziq makan bihun goreng dengan chopstick...

Haziq tak puasa tau..Oni memang gorengkan bihun special untuk Haziq..langsung tak pedas tau..Haziq kalau mee, bihun, keow taw memang lah menjadi favourite Haziq...

Kalau suap kan nasi ..macam suruh makan ubat..berlari satu rumah..memang tak suka sangat makan nasi..macam manalah badan nak besar macam ni...?





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

hamboiiii kalah mak pak die ekk hihih

NORHAYATI BERAHIM said...

ha haha comelnya dia, besau sangat chopstick tu, belikan yg kecil sikit chopstick tu mama
..he he..akak pun suka pakai chopstick makan mee dan memang sentiasa ada di rumah..

IDAZS said...

wow terrornya haziq pakai chopstick! Zarin pun suka mkan koteow, pagethi, bihun n mee. nasik mkn juga, tapi kurang..