Di mana saya?


Dah basi...tapi nak gak cerita....

Ini waktu kejadian dah lupa..tapi dalam bulan August gak lah...

Daddy asyik demam & batuk tak habis-habis..ubat dah ambil merata-rata...masih gak tak baik..so g jumpa Dr Ahmad lah plak..tengok mcm mana

So...since mummy pun selsema & malas nak masuk..mummy suruh daddy bawa Haziq ajer yg masuk dalam klinik tu...

Haziq memang suka lah...tak lah boring asyik dok dalam kereta yg tak bergerak ajer..



 Kalau dah masuk dalam tu.. haruslah tak duduk diam. Asyik nak berjalan ajerlah..


Siap ajak daddy main pintu lagi..dah lah daddy awak tu tak sihat..tapi demi putera kesayangan...daddy layankan ajer...

Tapi gambar just nampak baju oren daddy ajer..Haziq terlalu besar untuk nampak dari jauh..tapi mummy kasi redah ajer..ambik gak....

 



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

az rina a.k.a jaijina said...

mmg musim sakit kan skang ni..hubby rina pon demam tak baik², batuk²..