Mothers Day lagi

Haziq memang sangatlah gembira hari ni. Bukan apa...dia bebas berjalan kesana ke sini. Makannya kurang ... main ajer lebih. tambah2 ada kawan nak ajak bermain..apa lagi. Tapi yg letihnya mummy la ....asyik terkejar-kejar ajer si Haziq handsome ni ....semua orang dia nak langgar..bukan tau elak pun..



Si pengarang jantung hati

Habis baju dia kotor...makan semua tumpah ke baju..dah la baju tu warna putih..budak-budak lain baju ok ajer..x kotor..Haziq & the geng..habis comot..mummy bawa baju spare tapi dalam kereta.sapa nak g ambil??



Datuk H dilayan oleh waiter

Tok mummy dengan ABCnya...sedap kan?


Asal daddy?


SI handsome yg sangat gumbira berjalan ke sana sini

Memang bestlah Haziq....mummy suka sangat hari ni..sebab kita enjoy sangat..tak ada segan-segan dah..tapi mummy byk terlepas contents sebab ralit dok layan makan..yg paling frust dalam acara menghias kek tu la..tau-tau semua orang dah ada kat meja dah...argh!! geramnya...tak sempat nak joint


Bestlah mummy

Haziq kejap-kejap nak panjat tangga.nak panjat meja..maklumlah ramai budak-budak dok layan panjat meja.. Haziq pun sibuk nak joint. tapi bukannya dia main dengan budak-budak tu..dia main sorang diri ajer..saja nak meramaikan majlis ajer....Mummy bawa Haziq joint contenst untuk look like..tapi segan plak bila tengok muka orang dengan anak semua macam sama ajer..tapi mummy dengan Haziq langsung tak sama....last-last mummy keluar dengan rela hati..ha ha ha..semua orang tak perasan mummy keluar...

Banyak lagi nak cerita..tapi nantilah...tak ada mood lagi..kejap-kejap lagi kalau ada mood mummy sambung lagi pasal lucky draw






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

SHIMA said...

wah3, oni minum ais ka...hehehe..
best woo.seronok gitu...nasib la huby kena kursus,klu dak...ngeh3x

AngahSayang2314 said...

hehehe jengah kembali tak salah kan??? wow celebrate yer...