Gaya bebas

Bila dah bolej jalan. Haziq memanglah tak boleh nak duduk diam. Oni kata..susah sungguh nak bagi Haziq tido. Ada ajer xtvt Haziq nak buat. Bila dah petang baru nak tido.

Setiap kali balik rumah....Haziq suka sangat berkhayal dalam car seat dia. Macam mamai-mamai macam tu. Tapi amatlah bagus sebab dah tak menagis dalam kereta. Mummy nak drive pun senang.

Semalam masuk ajer dalam kereta. Nampak dah muka mamai dia..dok nyanyi-nyanyi..tak sampai suku jalan dah sunyi...bila mummy pusing kat sebelah...rupanya dah tido dah anak handsome mummy ni


Gaya bebas




Nasib baik anak lelaki

Nasib baik Haziq Irsyad budak lelaki....tak kisah sangatlah tido macam tu walaupun mummy macam x syok ajer tengok tu.....kalau perempuan..sure semua mak mertua x berkenan nak ambil buat menantu...hi hi hi

Punyalah nyenyak nya dia tido sampai tak peraaan langsung mummy ambil gambar. Tido sampai rumah plak tu.....dah masuk rumah..sambung lagi tido atas tilam dia tu....sempatlah layan daddy makan nasi..lepas tu baru terjaga..sebab bila berpusing tak ada orang kat sebelah..tu yg menangis..penakut rupanya anak mummy yg handsome ni.




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

unies said...

aktip gak ya haziq ni...ni baru anak laki mummy..kena lasak..

Elyn said...

hehe macam tuan besar kaki tu ha ekekek

Rizziela said...

Tuan muda.....hari-hari mummy jadi driver haziq