Petang Khamis

Kejadian berlaku pada hari khamis....sehari sebelum mummy bercuti panjang. Ni dalam perjalanan balik ke rumah dari rumah Oni...

Memang Haziq kalau naik kereta..dok ajer dalam car seat..kaki mesti dok naik atas...dengan muka masam ajer....tapi mummy kena pandai cari idea untuk memujuk sihandsome mummy....

Puaslah dok ajar sebut macam-macam..mula-mula ok ..ikut ajer..bila dah boring ...dia senyap...boringlah tu...

Mummy pun buatlah lawak...nasib baik ada respons dari Haziq...


Cuba tengok kaki..mesti sampai ke tangan mummy....mcm ni ke bakal Doktor


Tengoklah Haziq..muka boring ajer....
Ni gara-gara bosan dok dalam kereta. Jalan pun jem...Haziq memang bosan la..masam ajer muka dia..mummy dok panggil pun buat tak tau ajer

Tengok dia...aksi segaja ajer...tapi memang handsome la anak kesayangan ku ini.....mata bulat ajer...saja buat muka macam tu...sekarang ni ...kalau ambil gambar memang macam-macam aksi Haziq buat..sampai tak larat gelak dengan aksi Haziq...

Tenungan yg memukau hati mummy...sayu ajer

Tergelak besar Haziq bila mummy buat lawak...apa yg kelakar sangat pun tak tau..tapi memang bestlah dengar Haziq gelak..buatkan mummy rasa x bosan nak meredah jem ni...

Tengok apa tu sayang???

Start boring balik..mummy kena concentrate kat jalan..x dapat nak layan Haziq sangat dah

Merenung apa tu....langsung x mau tengok kat mummy dah ni..








***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

hamboi mummy... tak bahaya ke drive sambil amik gambar?? hehehe

Rizziela said...

Elyn..ni time kat traffic light merah ajer..jem ke..baru ambil gambar....

AngahSayang2314 said...

ziela biasanya angah kalau macam tue memang payah la nak gerak sediri ngan gegirl baik tunggu jer papa dia bahaya..