1st Order

Alhamdullillah...Mummy dah dapat 1st order untuk cup cake. Thank's maksu awin sebab buat tempahan dari mummy. Maksu order untuk birthday kawan dia..maksu nak yg simple-simple ajer sebab dia minta pun last minute..nasib baik sempat gak mummy deco malam tadi



Cup Cake untuk maksu

Maksu actually request nak 10 biji ajer..manalah boleh kan? mummy nak buat sikit sangat...buat penat ajer..so mummy buat sekali untuk bawa ke office..lepas tu untuk maksu..segaja mummy extrakan jadi 15 biji...so satu kotak penuh..baru la cantik...tak rugi mummy buat icingnyer...


Yang ni deco yg simple ajer

Saja buat untuk member office rasa...nak asa skill dulu..tengok macam mana..kalau dah pandai esok..barulah cantik sikit mummy punya cup cake..ini comot ajer lagi...maklumlah amotur punya keje...

Tapi atleast mummy memang bersemangan sangat nak buat cup cake..suka & minat sangat-sangat walaupun tak berapa pandai....

Now mummy dah dapat order dari anti Exter. Anti Exter request untuk Mother's Day..and next week for birthday party ....Tq's a lot Exter coz u support me...




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Elyn said...

cayalah dh dpt 1st order!!

Rizziela said...

Yup...

Officemate dah buat booking. Satu untuk mother's day & satu lagi untuk birthday kawan dia...

Alhamdullilah...ada juga yg sudi

ashikin said...

ala..tak dapat rasa sebab bukan satu opis...

AngahSayang2314 said...

hai salam kenal ziela.. just singgah2 jer...bole la kita tukar pandangan ye..

** dtg jenguk your blog cau cin cau.. jom follow me**

Ain said...

alhamdulillah.. semoga murah rezeki akak, lepas ni leh jd businesswoman plak..