XTVT hari ibu

Mummy joint gak xtvt untuk hari ibu. Syok gak sekali sekala joint dengan orang yg kita tak kenalkan? dah tu masing-masing pun memang sporting habis. Meriah giler..dari seorang yg pemalu...terus jadi tak malu mummy Haziq ni...

Mummy masuk acara membalut badan Oni menjadi The Mummy. Best giler..tapi penuh dengan sopan santun kan sebab nak balut mertua..tak kan kasar-kasar kan?

Walaupun kalah..mummy tetap enjoy..coz 1st time cubakan..orang lain memang kreatif giler diaorang...best tengok diaorang


Masa ni tengah kumpul orang yg nak joint


Pose before start

Dah start dah...terkial-kial mummy..

Kelakar giler masa ni

Sembat lagi dok sembang sambil balut

Dah habis tutup dah ni...tapi kepala ada nampak sikit tu..

Macam mana nak bagi tak putus ni??

Bila dah siap..pose lagi

Tengah tunggu result

Masa dok tunggu result tu sebenarnya Haziq dah ngantuk sangat dah tu..tapi sebab orang dok bising & kelam kabut..tak jadi Haziq nak tido...asyik nak berdukong dengan mummy ajer...dok dengan daddy kejap ajer...lepas tu dok kacau daddy nak g kat mummy.

Tapi mummy tak sangka....daddy sangat sporting tolong mummy balut oni. Daddy Haziqkan pemalu orangnya..mana nak joint orang ramai-ramai..tapi kali ni nak gak...bagus daddy...next time kita joint lagi yer..baru happening....

Next year..boleh sambut lagi yer daddy...happy sangat..




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

AngahSayang2314 said...

hehehe kelakar yer..penuh hati2 membalut mak mertua.. tak pe janji happening kan??? so sweet

ppb_ppkp said...

kak ziela..mudah2an,,,,masin la mulut akak..amin