Taman @ Bukit Jalil


Alang-alang dah kuar...haruslah sampai petang...itulah mummy & daddy Haziq punya stlye..asalnya saja ajer nak cari makan...last-last terjebak sampai ke Puchong...

G menjengah Danish & Dina kat Puchong...dah lama tak jumpa diaorang...

Dah sampai Puchong..nak patah balik Cheras....g rumah Tok Mummy.....so sementara tu..kita singgah dulu kat Padang Permainan...ada tasik tau kat sini....

Haziq mengelat....Orang jalan buka kasut..dia boleh plak berjalan dengan berkasut..patutlah jalan laju ajer mummy tengok.......semua orang heran..rupanya main tipu ek
Tengok tu...selamba ajer dia potong papa ...dalam proses nak potong mama ina...laju...tengok tu..siap bergaya ajer
Lepas dah habis berjalan...kita g kat play ground plak...bukan main suka lah budak-budak ni....dapat main..kebetulan awal lagi..orang pun tak ramai..puas la main..
Tapi masalahnya...bekalan langsung tak bawak ...sian kat anak-anak mummy...dahaga air....

Nampak tak Haziq kat bawah tu...bukan perasan mummy dah tu


Tu hah...berlari lagi kat dalam tu..mummy tak larat nak jaga..so ...mama ina ajerlah tolong jagakan budak-budak ni..lega sikit..mummy dok goyang kaki ajer kat wakaf ni...
 

Suka betul Haziq...maklumlah..dah lama tak jumpa cousin dia...rindu la tu

***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


2 comments:

mummysabrina said...

dah dekat sangat nan umah am...nape x singgah kak...halo-halo la ai...;p

✿etiey erywan✿ said...

wah seronoklah dia dibiarkan macam tu kan