Si Manjaku......buah hatiku


Ini kisah si Abang Long ku sayang...

Abg long yg sekarang dah banyak akal...suka menyakat mummy sepanjang perjalanan nak balik rumahh....jom kita tengok akal si handsome ni


Buat muka masam sambil pegang biskut...kaki tu memang ke atas ajer....ada gaya ..mutu keunggulan

Ala-ala model handsome..nampak ajer mummy nak ambil gambar ...terus buat muka...
Actually kat tangan Haziq tu puding...puding yg anti exter bagi..so mummy dah buka dah satu..dah clear...dia suruh buka satu lagi...mana boleh..nanti habis bersepah satu kereta dengan puding tu..tu yg muka ala-ala nak nagis pun ada... 

Tengok gaya dia....memang mcm tu...suruh senyum....dia buat muka mcm tu.....nasib baik gigi tu cantik..kalau x ....jatuh saham Haziq

Tengok muka si budak nakal ....macam nak gigit ajer...Haziq masih tak puas hati..dok pujuk gak mummy buka puding tu...tapi mummy booo layan ..ha ha ha


Geramnya.....nasib baik dalam kereta kan? kalau tak..mesti Haziq dah 'heah" mummy...sekarang ni ...pantang mummyu salah sikit....Haziq jadi ultraman la jawapnya
Memang lah si kecik ni...lagi besar...lagi banyak akal...tak per...esok adik2 dah keluar...tolong jaga adik yer sayang..jangan Haziq ultramankan adik2 plak



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

AngahSayang2314 said...

hehehe mesti kadang2 akak bengang kan???

✿ etiey erywan ✿ said...

buah hati pengarang jantung! kadang dia jugaklah yang menyakitkan hati.. hmmm kisah seorang ibu!

Huszaini said...

hehehe comel jer muka geram tu!! mesti tak pueh hati tu! kekeke