Apa tu Haziq?

Haziq sekarang ni dah tau dia bakal jadi abang....

Asal nampak ajer perut mummy....mesti nak minta kiss...lepas tu siap cakap...hi babby....syok giler...tangan comel tu sentiasa nak urut perut mummy..bila dia menyusu ajer..mesti tangan tak tau dok senyap...dok usap-usap ajer perut mummy....

HIlang rasa sakit & sengal-sengal bila ada tangan comel dok mengurut lembut....boleh jadi abang yg penyayang lah Haziq ni....memang sungguh sayang dia dengan adik-adiknya...mesti abang tak sabar nak tunggu adik keluar kan?


Bila kita cakap...Adik berapa orang Haziq? dia nak buat satu...lepas tu daddy ajer...dua la....tapi dah jadi mcm peace plak kan? tengok tu...semangat punya pasal..dua-dua tangan pun dia nak buat dua gak :D comel sangat

Tak taulah Haziq dah faham ke belum yg dia akan menjadi abang kepada dua orang adik....mampu ker Haziq nak jaga adik-adik nanti? mesti mampu kan? Haziq anak yg soleh & baik
Boring plak...satu la mummy...

Kelakar lah Haziq...boleh melatah-latah plak bila kita tanya...lepas tu buat muka tersipu malu....

Jangan tak caya tau Abang Haziq...adik ada dua orang dalam perut mummy.....bukan sorang mcm Haziq...dua...twin tau...cuma boboy or gugurl ajer belum tau lagi.....



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

wahida said...

saya plak yg x sabar nak tau ur twin ni boy or girl...saya lak yg teruja...hehehe...

Fieza79 said...

alahai..syok nya nak timang baby..sama teruja mcm Haziq jgk hehee..

Mama Kembar 3 said...

bestnya pasni haziq dpt bkn satu, tp dua org member geng baru hehehe...