Farewell Party


Hari ni Isnin ....bos Account belanja makan....sempena our colleague nak resign...Miss Exter dah dapat keje baru..so nak resing kat sini setelah berkhidmat lebih kurang 5 tahun...

Mummy kenal Exter since dia masuk kat sini....budaknya cantik & baik hati...rajin bekerja...yerlah...selagi belum berkahwin & ada peluang untuk berubah..baik kita berubah kan? tak kan nak tunggu lama-lama kan? so ambil lah peluang yg datang ...lagipun dia dapat better offer...

Ni lah bos mummy yg belanja kitaorang makan ....kat The Ship Jalan Bukit Bintang lagi...Thank's bos...next time boleh belanja lagi yer....



Ni lah Exter.....Semoga sukses yer di tempat baru...nanti mummy dah tak ada cikgu bahasa english lagilah..coz exter terrer bahasa english...

Nanti tinggal kami berdua ajerlah sementara nak tunggu orang baru masuk....bos kena cepat-cepat ambil orang baru coz nanti takut tak sempat nak belajar mummy dah meletup...so sapa yg susah? Mr Chin gak....

Mummy sekarang ada Nadia sorang ajerlah kat Account Department.....so jangan gaduh-gaduh dengan akak selalu tau nadia..nanti tak ada kawan...


Ni geng yg g lunch tadi....ada Pepsi dari Admin...kami memang kamcing kat office...selalu menge'paw" Mr Chin....Pepsi pun selalu belanja Coffe Bean..kami yg tukang habiskan duit diaorang...

Nanti lepas Exter dah tak ada...Mr Chin jangan lupa belanja kitaorang lagi yer...sian kita orang....
Ni makanan yg mummy order ....Manggo Juice....salad...ada soup..tapi lupa nak ambil gambar sebab sedap sangat....dah habis baru teringat...

Ini makanan mummy...ada prawn...ada beef....tapi beef tu tak habis ..kenyang sangat...


Alhamdullilah...kenyang..syukur alhamdullilah...murah rezeki..
This fridaya ada lagi makanan...mat kat Equtorial Hotel...ada Long Adward Service...nantikan yer...






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***





















5 comments:

✿etiey erywan✿ said...

salam kenal...

follow n add bloglist. nanti leh selalu singgah2 lah..

mummysyafie said...

makanan sedap²..all the best untuk yang nak betukar tu. semoga yang akan datang dapat mewujudkan suasana harmoni kat pejabat.

SURIA AMANDA said...

oh tidakkk..western...ohooooo...

Fieza79 said...

farewell party...smbil merai kan pemergian opismate smbil makan...beshh part mkn2 tu..

LYAfrina said...

sori, sbb lama xdtg.. bru2 ni ada poblem skit:-(

semoga cpt2 dpt peganti baru... sng nk backup nanti..