SPA @ Kajang






Ni semua gara-gara maksu lah ni....tiba-tiba kata teringin nak masuk dalam Penjara Kajang plak...tak pernah masuk katanya.....so dah alang-alang ada kat area sini...daddy bawa masuk ajerlah..dah orang nak merasa kan

Masuk ajer kat penjara wanita...terus nampak ada SPA & Salun kat sini...Niat hati nak tengok-tengok ajer..nak skodeng harga...alih-alih terjebak sekali

Mummy sebelum masuk...bergambar dulu kat depan ni..cantik gak lah dia punya inviroment...
Konon2nya nak buat refsologi la tu....orang duduk...dia pun sama sibuk nak duduk..padahal kaki tak sampai hi hi...comel ajer budak kecik ni..siap bersandar atas bantal lagi...


Mummy cover perut plak..hi hi ....tak perasan sebenarnya...maksu ajak bergambar...tapi mummy malas nak bangun..so ambil gambar sambil duduk ajer



Maksu nak jadi model plak...jadilah..model free lah ek
Maksu colourkan rambut...guna product Syurah ajer...murah sikit dari luar...rambut maksu kena RM60 ajer ..tapi sebab tambah Vitamin..jadi RM61.50..boleh lah kan?

Waktu operasi setiap hari Selasa sehingga Ahad dari jam 8.00 pagi sehingga 5.00 petang



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***




Mummy buat Facial Massage ajer...RM35.00 ajer...syok gak.....dapatlah rehatkan badan sikit...lagipun dah lama tak buat facial sejak ada Haziq...culas betul..

Sementara nak tunggu maksu siap...mummy cuci rambut plak ....RM10.00 ajer...murah kan? next time kalau nak cuci rambut bolehlah datang sini lagi..

Yg buat ni pun semua banduan Wanita...ramainya Indonesialah..mereka ni banduan yg dah nak habis tahanan...tinggal beberapa bulan ajer lagi nak habis...bagilah peluang kat mereka untuk berubah..

So far so good lah....tak lah teruk sangat....so untuk support mereka...apa kata kita g ramai-ramai kat sana?










6 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

Pregnant still wat facial lagi ke??? bole ek????

Elyn said...

eh ham kat kajang ek??

rina a.k.a jaijina said...

ziela, rina preggy kan mmg tak boleh nak bau² wangi..bedak pon pakai kompek powder aje..org cakap mmg elebetlah kalau time ngandung ni, ekekeke..apetah lg nak ber spa² bagai..

Rizziela said...

Ekin, facila biasa ajer..mana ada guna barang2 elektrick....rasa muka dah mcm bertepek habuk ajer :D

Elyn..
Yup ... dah 5 thn dah

Rina...
Mula-mula dulu tak boleh gak rina...tp sejak dah besar ni..alhamdullilah..suka plak...mcm relax ajer bau dia :D

Fieza79 said...

wahh penjara pun ada salun bagai..tk tahu pun sebelum ni..sebab tk penah masuk penjara...kira ada pengalaman masuk penjara ni..opstt masuk dlm penjara je..hehe

Rizziela said...

fiza,
saja melawat kawasan hubby