Haziq @ Kopitiam Kajang..minum petang

Weekend kalau petang-petang memeng perut terasa lapar ajer....biasanya kitaorang akan ke Bangi...ada orang jual laksa sedap dengan cedol sedap...

Sejak pregnant ni..mummy macam tak boleh nak makan laksa plak..asyik nak muntah ajer...tak lalu sungguh..pelik kan? kalau tak..mummy lah hantu laksa...

So ajak ajerlah daddy lepak kat Kopitiam Kajang...kan Kopitiam tu baru buka..just saja nak habiskan masa...nak jalan tak larat..so melepak ajerlah sambil surf internet...


Mummy guna lappy..so daddy layan pakai hp ajerlah...Haziq? Haziq sibuk nak ambil gambar..ke hulu hilir dok sibuk bawa kamera...gambar apa yg dia ambil pun tak tau....
Cuba tengok muka budak nak minta simpati...sampai terpejam-pejam mata dok merayu kat mummy nak ambar....

Ni semua gara-gara makanan lambat sampai la...Haziq dah boring..so sibuklah dok cari xtvt nak buat
Makanan daddy....mummy just minum barli ais ajer....bukan diet..tapi tak tau nak makan apa...nampak macam banyak ajer makanan kat atas tu kan? tapi silap...daddy dapat minum & telur 1/2 tu ajer....roti tu habis mummy & Haziq kerjakan...sedar-sedar dah habis...sian daddy tak sempat nak rasa....sorry lah daddy...perut kosonglah katakan...

Cuba tengok Haziq...siap minta letak kat tray dia tau..takut mummy habiskan...tu ..tangan siap order....Milo ais satu....kelakar ajer mummy tengok gelagat Haziq ni


Sedaplah mummy....rasanya macam tak cukup ajer roti ni...tolong order satu lagi
Tapi memang surprise...roti tu habis Haziq makan sorang-sorang...lapar kot...
Memang syok kan bila ada masa dihabiskan bersama family tersayang...bukan ada buat apa pun..just dok lepak-lepak ajer...syok sangat...terasa tenang ajer ...


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Amiizaa2001 said...

shedapppnyaaaaaaaaaaaaaanak cikit:):)

Fieza79 said...

sedap nya telur separuh msk tu..

Pnut said...

salam perkenalan...
akak ada terbaca kat blog Ieda,
kat komen box, awak ada mention pasal doktor kesayangan, Dr. Jamil... nak tanya, Dr. Jamil yang kat O&G hospital putrajaya ke? sori kalau salah...

kata awak dr. jamil ada part time kat klinik lain ek.. boleh akak tau kat mana ek?? he is my fav doctor too.. anak ke2 akak mcm anak dia la..dr treatment nak pregnant, sampai dah keluar mmg dengan dia.. sori la kalau salah doktor...

y@t said...

dapnye...teliur di buatnye...

mummysyafie said...

anak² nor kalau gi kopitam ni mmg akan cari telur separuh masak.