Macam ni la hari-hari waktu mummy balik keje


Sekarang ni mummy keje bawa kereta sampai office....maybe next month baru start bawa kereta sampai LRT ajer.....

Ni masa kat depan office..keluar lambat sikit masa ni sebab ada keje sikit


Nampak tak jam berapa? 6:19pm....masih awal..awan pun cerah lagi ..sedap ajer

Kereta banyak plak kat atas jalan ni..sabar yer..kena berhati-hati bawa kereta..tak boleh tenison-tension..nanti senang kena darah tinggi kan? so kita dengar ajer radio sampai menikmati keindahan jam di Kuala Lumpur



Banyak kereta kan?


Mummy follow dari jauh ajer...bukan apa..kereta daddy kan? so tak berani nak bawa dekat-dekat sebab kereta..selalu mummy bawa kereta mummy...kereta tinggi ....so confident tu lebih sikit..nak memotong pun senang...ni takut-takut sikitlah kan...


Jam 7.54pm...dah selamat masuk parking rumah kita...


Kiranya masih awal lah kan? ke memang dah lambat?




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***







8 comments:

Fieza79 said...

pun tiap2 pagi gelap2 dh kena meredah jem...tp bwk kete kena ada feel baru tk bosan kan..hehee

eT said...

hehe..sempat solat maghrib lagi tuh.. :)

rina a.k.a jaijina said...

lewat ye ziela sampai rumah..kalau time gini, rina dah nak masak pulak..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Bawak kereta biar lambat asal selamat.makcik selalu menumpang kawan, belum ada kereta. tapi jem selalu buat lambat.

Mrs Fingers said...

7.54...cerah lagik?? ke sbb lampu?

AngahSayang2314 said...

nak buat macam mana kan kak kalau dah nak cari sumber rezeki...

Rizziela said...

Fieza,
tu la..jerit2 dlm kereta sambil dengar lagu..tu yg kurang bosan sikit sambil layan si handsome tu gelak2..

eT,
Memang sempat...tapi letih nak kejar masa tu..nak masak lagi

Rina,
syoklah mcm tu...dpt rehat lama kat rumah...

Cik Ina,
Oklah...tumpang kawan boleh tido sekejap..kaki pun tak lengguh..tapi bosan plak kan? meredah jam

Nae,
Ntah...lampu pun yer..tp rasanya memang cerah sikit time tu..selalu dah kelam dah

Angah,
tu lah...nak cari sesuap nasi kan? kena redha ajerlah kan

SURIA AMANDA said...

sempat masak tak kalau sampai umah?