Mummy @ 4 months


Gambar bila ek? awal bulan Feb hari rasanya....masa CNY

G mana lagi? Desa Water park la....




Kami 1 family... free hair sebab baru sudah mandi kan?
Nampak tak perut mummy ? rasanya perut daddy ajer yg lebih kan? naper ntah kali ni pregnant macam tak besar sangat perut & badan mummy...padahal ada 2 orang dalam perut tu...

Dulu masa pregnant Haziq memang malas betul nak bergambar..kali ni mummy paksa gak bergambar..sayang....nanti lepas bersalin...nak tengok balik gambar mengandung tak ada plak..rugilah kan..

Tu gy sekarang ni ada ajer gambar waktu preggy ni...syok gak tengok ....hi hi hi ..perasan chomel lak...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***




Mungkin belum masanya lagi kot nak membesar kan....esok kalau dah besar..merungut plak tak larat bawa perut kan? apalah mummy ni...tak pernah bersyukur...

5 comments:

rina a.k.a jaijina said...

seronok², sekali dapat 2..rina time preggy echa, muke mmg kelaut..

nadia said...

ape kak?!
ade 2 dlm perut?!!!!!
bestnyyeeeeee!!!! ;)

kak ziela,
nadia pinjam gambar akak ye!

Rizziela said...

Rina..
Samalah...ke sungai ajer muka kita :D masa Haziq dulu muka mcm ke mana ntah ....

Nadia
pinjam utk apa ek :D

Fieza79 said...

suka kan mandi manda cm gitu...time preggy lum penah berendam..rasa tk selesa sgt..huhu

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Best Rizela pregnant kembar ye. samalah ngan seorang blogger tu Lisa, cam manalah rasanya kembar ye. Nampak macam tak besar perut tu.