Sakit apa tu?

Lokasi kat Ampang Puteri waktu melawat wanNja kat sana...WanNja kena operation kat lutut sebab terjatuh masa buat team building.....so kita datanglah melawat dia



Gambar-gambar lain tak ambil..tak ada mood...yg ini ajer sempat ambil..tu sebab kelakar sangat dengan Haziq..mana ada Uncle Haikal..kat situlah dia nak menyelit sama...jenuh Uncle Haikal lari...Haziq tetap kejar gak sampai dapat...

Masa ni Uncle Haikal dok layan katun..Haziq pun sama sibuk nak panjat katil ...natk tengok katun..tapi bukan tengok pun..dia sibuk dok kacau uncle Haikal tengok..kejap di peluknya...diciumnya.....memang suka betul Haziq dengan uncle Haikal...

Dok lama gak...dekat pukul 830pm baru balik...

Semoga Wan Nja semakin sihat & sembut...cuti lama tu...sebulan





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

~HaiRiZaN~ said...

haziq tbaring mengalahkan org lain yg sakit.. ehehehe

Fieza79 said...

hehe sape yg sakit ni...

Ietams said...

mcm best je haziq tu baring kat katil..

Rizziela said...

Haziq g tengok nenek saudara admitted kat Ampang puteri...Haziq memang kalau bergaya no satu