Ada ker?

Mummy tak tau lah kat rumah orang lain ada tak pool macam Haziq.....tapi rasanya macam tak ada....

Yerlah...korang ada ker pool yg boleh dok bawah paip air kat depan rumah? tak ada kan?
selalunya orang ada getah untuk salurkan air kan?

Cuba tengok air Haziq...senang ajer kan mengalir terus masuk dalam pool tu...
Ni kes daddy takut anak dia hitam lah ni...yerlah..tengah hari sabtu..mummy keje...daddy malas nak gaduh-gaduh dengan Haziq...disuruhnya Haziq mandi pool kat depan rumah...kat depan tu panas sikit..so tariklah bawah porch kereta..redup sikit..so getah pun tak payah tarik dari gate...terus ajer kat tiang tu...senang...


Mungkin daddy tak perasan kot...bahaya tau...takut Haziq sibuk dok main..tak perasan dok bawah paip air tu...lepas tu bangun nak berdiri...argh!!! tak dapat mummy bayangkan....harap-harap benda-benda macam ni tak terjadilah...biarlah semuanya selamat...

Haziq kalau weekend tak kuar rumah..inilah keje nya..kalau tak sibuk dok minta buka VCD Ultraman dia..so dari dia dok kacau orang tengok tv..baik bagi dia main air kat depan rumah tu....tapi bukan mummy daddy dok mengadap tv ajer..daddy tengok tv depan pintu ajer sementara dok perhatikan anak kesayangan dia main air..

Biar sampai dia sendiri minta nak kuar....daddy...ejuk..ejuk daddy... hahaha





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***




3 comments:

y@t said...

mummy & daddy sure tingin jgk kan..hehhee..

Fieza79 said...

dh dpt duk dlm pool tu konfem tak gi mana2 dh...

♥sYiLaSyiRa♥ said...

bab pool ni yg paling takut, bdk klo dah dalam ni xda nak dok diam, mula bangun, duduk...yg paling takut klo jatuh...huh..xdapat bayangkan kan???syila kat umah bagi pool kecik je kat Syira, tupun jenuh jerit mcm tarzan..hihihi