Jalan Jalan Cari Pasal

Parking kereta punyalah jauh...jenuh plak nak berjalan...ni semua gara-gara dah lama tak g lah....daddy dah lupa mcm mana nak cari parking yg paling dekat dengan Indoor game

Kita kasi redah ajerlah...janji sampai kan?

Mummy yg dah kesejukkan...nasib baik ada bawa baju sejuk..kalau tak memang mengigillah mummy kesejukkan..Haziq pun pakai...tapi seluar plak pendek..nak salin daddy kata tak payah..so kasi redah ajerlah...sebab tu agaknya dia asyik suruh dukong ajer...nak panas haba orang kot


Bergilir-gilir dukong Haziq

Mana mummy larat nak dukong Haziq kan..so daddy dengan Maksu ajer bergiliir-giliir dukong..suruh jalan tak mau..penat kot....tapi mulut tak habis habis dok panggil mummy...nak gak mummy yg dukong dia

Bergambar dalam indoor park...tak main pun sebab Haziq bukan berani sangat...takut nanti dia terjun plak....so tengok ajerlah yer Haziq

Nanti kita sambung lagi yer


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

zura@iwan said...

mummy tak larat nk dokong sbb ada bb la tu ek..

Mieja@2001 said...

seronoknya pergi genting.....mesti haziq suka :):)