Idaman Hatiku

Balik dari klinik terus g C4...niat di hati nak cari mangga...tp tak ada plak... ontheway nak balik..nampak plak mangga ni...fuh!!


Teruja sehh!!..terus capai mangkuk...isi sepenuhnya.....wah...rasa mcm dan dan tu gak nak ngap..tapi malu..kena bayar dulu...

RM7.78 untuk semangkuk...

Tak sempat nak masuk kereta dah ngap dulu...rasa mcm puas sangat..banyak gak lah mummy makan...memang lega seleganya bila dah dapat...


Mangga yg siap sekali dengan asamnya...memang boleh terliurlah bila tengok gambar ni kan


Habis sorang kat mummy...mana boleh share...tak cukup tu

Next time kalau g c4 lagi..mummy nak beli lagi...terasa nak sangat ni....



(pesanan untuk daddy : Tolong belikan yer kalau g C4... kalau tak g pun..buat-buatlah singgah yer)





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

zura@iwan said...

wahhh...tliur gk la ni..hehe

Mieja@Amiizaa2001 said...

waaaa..kecur air liur akak....uhuk....:)

mummysabrina said...

wah kak...am pun kecur...rase cam nak peknen balik jer...kihkihkih..uppsss ti dulu...neway tahniah eh kak...jaga leklok twin akak...papepun am doakan moga kali ni dapat gigirl lak...insyaallah...

IDAZS said...

kecur liur tgk. sedap bila makn dgn garam. nyum! nyum!

psstt: tahniah sebab bakal bercuti 3 bulan. hoooray!!! patutlah ziela nampak berisi :), take care yea :)