Di Pagi Hari

Kalau angin tak baik...memang masaklah mummy
Nak bersiap pun kena berdukong.....
Dapat ajer camera...terus diam...dok belek camera tu ajerlah..mcm2 benda pun dia ambil....jenuhlah plak mummy nak delete....Haziq punya kerja la tu

Satu-satunya gambar yg Haziq berjaya ambil dengan sempurna....yg lain ntah apa-apa pun tak tau.....gambar syilinglah..gambar penyapu la...gambar lantailah..mcm2 lah....

So sebagai menghargai hasil kerja Haziq..mummy letaklah dalam blog mummy...nanti boleh lah Haziq tengok yer...ini lah akal Haziq waktu Haziq berumur 1 tahun 8 bulan...dah nak masuk 9 bulan tau..


Muka bila tak dapat camera...ish! nak drive pun tak senang hati....last-last bagi ajerlah...rosak nanti kita minta daddy sponser camera baru.....camera biasa pun tak per..janji ada camera






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

haziq le geng ngan echa..kalau boh dia salam kasit mmg tak dok diam..bagi pegang camera barulah nak dok diam..kamera kite tu dahlah old fashion punye, tak jumpe dah kat mane² kedai, hehehe..

LYaFRINA said...

waa.. ok jer pic tu yer...
kalo asya dpt kat dia kamera, main tekan2 j button..kdg2 takut gak setting lari..
hari tu skali di lemparnya kamera tu.. adoiii.. nasib baik kamera tu kuat semangat...

Mama Kembar 3 said...

wah haziq besar nnt leh jadi photographer professional nih :-)